Fem afskeds fredagslinks

Fem afskeds fredagslinks

Afsked kan være en svær ting at forholde sig til. Men det er jeg nødt til i dag. Så mine fredagslinks er af helt egoistisk karakter. Det er ikke Nettips jeg tager afsked med. Det er min arbejdsplads siden 1999: kursuscentret på Svendborg Erhvervsskole.

I dag holder mine enestående og helt utroligt fantastiske kolleger en afskedsfrokost for mig. Jeg har valgt at stoppe som it-underviser i kursuscentret. I stedet vil jeg forsøge at etablere min egen it-virksomhed. Den hedder Bojsen IT.

Bojsen IT hjælper små og mellemstore virksomheder med deres tilstedeværelse på nettet. Det kan for eksempel være i form af WordPress hjemmesider, som jeg hjælper med at udvikle. Det kan være virksomhedernes tilstedeværelse i Google, hvor jeg kan hjælpe med søgemaskineoptimering. Og det kan være virksomhedernes brug af de sociale medier. Her giver jeg også gerne en hånd med.

Det er altså Bojsen IT min jobmæssige tilværelse drejer sig rundt omkring pr. 1. august. Og i dag skal jeg tage afsked med mine dejlige kolleger: Else, Keld, Hanne, Lea, Karin, Dorthe, Alma, Thomas og Lars. Samt alle de andre dygtige folk på Svendborg Erhvervsskole.

Så denne omgang fredagslinks står i denne dags tegn. Mange fokuserer på hvad der kan gå galt, hvis man forsøger noget nyt. Man burde nok fokusere på det, der kan gå godt.

www.svend-es.dk/kurser-og-efteruddannelser: Ja, det er så linket til kursuscentret, hvor du bliver klædt rigtigt godt på, når det handler om kurser og efteruddannelse. Underviserne er i meget høj kurs hos kursisterne.

www.groennestreger.dk: Et eksempel på en af mine dygtige kursister. Trine driver sin egen virksomhed i Svendborg, hvor hun hjælper med havedesign på Fyn, havetegninger og gode råd til ny forhave og ny baghave.

www.pisisa.gl/kl: Helt sikkert den mest spændende opgave jeg nåede at få som konsulent i Kursuscentret. For 3 år siden var jeg i Grønland, hvor jeg mødte de mest venlige mennesker: købmænd og butiksindehavere fra syd og nord. De skulle have lidt mere viden om e-handel.

www.fremtidsfabrikken.com: Fremtidsfabrikken er et iværksætterhus i Svendborg, hvor kreative iværksættere kan få kontorplads. Jeg deler et skønt kontor med Karen Marie, og herfra kan vi kigge direkte på Svendborg Havn, mens vi tænker kreative tanker.

www.bojsen.dk: Og dette er så mit eget website, hvorfra jeg håber at kunderne snart strømmer ind. Bojsen IT hjælper små og mellemstore virksomheder med deres tilstedeværelse på internettet, og alle opgaver er velkomne. Hvis du har lyst til at hjælpe mig, så spred gerne budskabet. Tak 🙂

Læs også

3 Comments

  1. Allan F.

    Man må sige, det er et dristigt træk, som jeg kun kan have den største respekt for. Det kræver mod, at man forlader noget, som er trygt og sikkert, for at starte sit eget op. Her fra ønskes, Bojsen IT, en god start og en hastig vækst. I øvrigt, må det lune, at direktør, Steffen Burkahl, melder så positivt ud. Det er en glimrende egenskab at besidde, at kunderne ikke skal føle sig som “IT-idioter”, når de spørger ind til en service. Jeg vil også med min lægmands-erfaring mægtigt gerne være med til at promovere firmaet efter bedste evne. Held og lykke med projektet. Jeg er begejstret for, at firmaet henvender sig til alle – erhvervsfolk som private.

    PS. Lige på og kontant : Kan man allerede for nuværende få en idé om, hvad det koster at få sat sin egen hjemmeside op – inkl vedligeholdelse m.m. ? Jeg tænker i baner som en privat person, der for eks vil etablere sit eget lille “Cozy Corder” til meningsudveksling om stort og småt – gerne baseret på WordPress ! Jeg er bevidst om, at meget afhænger af div. features. Noget vejledende vil være ideelt, når man gerne vil dele muligheden med venner, forretningsforbindelser og i div. fora ?

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.