Fem ællebælle fredagslinks

Fem ællebælle fredagslinks

Julefrokosterne er over os. Danskerne har travlt i disse minutter. Ikke med arbejde eller familielivet. Niks. Der skal forberedes til de store julefrokoster, og personligt drager jeg til julefrokost i aften. Jeg har nu tænkt mig at arbejde alligevel. I mit lille firma arbejder jeg seriøst med nogle websites, som gerne snart får ”release”, og familien er også i mit hjerte (så reddede jeg muligvis den hjem).

Ude i samfundet glæder man sig måske over at man ikke er svensker. Dels er det et vanskeligt sprog og dels skal svenskerne atter til valg. Den var der vist ikke mange, som havde set komme. Sådan noget valg er jo egentlig noget vi bør være stolte over. Demokrati er jo godt, så tillykke til svenskerne med at have så demokratiske politikere, at de kløjes så meget i tingene at de ikke kan blive enige om tingene.

Denne uges fredagslinks tager dig i hånden. Det er jo december så vi skal jo til det: julelinks. Denne fredags julerelateret link har vi fået tilsendt fra Morten. Han har sendt os de rene lækkerier. Desuden handler det om Radio 24syv, en it-virksomhed – nej, faktisk to samt billige benzinpriser.

www.noddebazaren.dk/alleopskrifter: Et lækkert link fra husets gode ven, Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér. Siden bør kun besøges af folk med karakter og viljestyrke!

www.radio24syv.dk: Radio 24syv er blevet min klare radio favorit. Her er musik droppet til fordel for dygtige, engagerede og velforberedte studieværter. Lyt til radioen direkte på nettet. Ps. Michael Jeppesen er for sej!

www.tcs-shop.dk: TCS er et rådgivende IT-firma, der som speciale hjælper mindre virksomheder med deres IT-support ved at fungere som deres interne IT-afdeling. TCS har desuden egen webshop med diverse it tilbehør.

www.fdmbenzinpriser.dk: I dag skulle det være muligt at få fyldt benxintanken helt op til en fornuftig pris. Du kan granske lidt i priserne i dit lokalområde via FDMs benzin prissammenligning.

www.julegaven.dk: Åh, jeg forsager djævlen samt domænehajer, altså folk som køber et drømmedomæne for blot at lade det stå til. Jeg er sikker på at mange virkelig gerne kunne bruge Julegaven.dk til noget fornuftigt, og hvad sker der her: man videresendes til en amatøragtigt udseende hjemmeside fra 1990’erne, hvor folkene bag har forstand på… hjemmesider!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.