Farvel til Nettips

Farvel til Nettips

Det var så det
Jeg har været med ved Nettips i en hel del år efterhånden, så det er ikke let det her.
De folk der kender mig ved hvad der er sket og der  ingen vej er tilbage, for dette er definitivt min sidste artikel på Nettips.

Det har været utroligt spændene at være med, men på et eller andet tidspunkt må man træffe nogle valg, så i stedet for at hælde vand ud af ørene, lige et par åbne ord på vejen.

Værdig død
Jeg fatter ikke lovgivningen her i landet, for det ser ud til at dyr har mere krav på værdighed end mennesker. Hvis en sygdom tager så meget af din natur fra dig, at du ender som et dårligt kopi af den du var engang, hvorfor må du så ikke ikke i det mindste blive ligestillet hunde og katte, der bliver aflivet hvis der ingen chancer er for de få noget der ligner et liv tilbage, hvorfor skal mennesker, der er ved deres fulde fornuft så blive afvist af en samling politikere, der har mere travt med at tænke på den næste valgperiode, samtidig med at de ikke tør beslutte at lade folk ende deres liv på en måde de finder værdige.

Danmark
Jeg har i mange år været utrolig stolt af at være dansker. Det har det dog knebet med i nogle år, for først kom tumlingen Glistrup, der prøve på at finde den indre svinehund frem i folk, for senere at blive afløst af Hitlers lærling Pia Kjærsgaard. Det er lykkedes hende at gøre utrolig mange danske bange for alle andre, der tænker anderledes, ser anderledes ud eller bare vil gøre en forskel. Hvis i ikke for sat en stopper for det, så ender det med at utrolig mange mennesker har ofret alt for ingenting.

Til de gamle der hver gang har ladet sig skræmme til at stemme på hende for derefter at gå i kirke for at få kontakt med den gamle mand deroppe, jeg ved ikke om himlen findes, men hvis den gør, så vær klar over at jeg står ved porten, med den største støvle, der findes, for at losse jer der hen hvor i høre hjemme.

Jeg har i det sidste par år lært at vil du gøre en forskel, så må du være klar til at tage de konsekvenser der måtte komme, det er hårdt men det er det hele værd, for dem der er tilbage vil gå gennem ild og vand for dig, og hvad mere kan man som menneske ønske sig.

Slutkommentar
Dorte har lært mig at man lever hvis man finder en person eller sag man er villig til at dø for, så jeg har levet.

PAS NU GODT PÅ JER SELV.

[Tak til Chanette, Kim og Michael for at sende mig ovenstående. Holdningerne ovenfor er Hans-Georgs, men det var/er meget svært at være uenig med ham. Allan Bojsen. 9. januar 2010]

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.