Fanget af Facebook

Fanget af Facebook

Hvad sker der, når ens lidenskab bliver en last? Så bliver man taget til fange, hvis man er dum nok.

Der har ofte været artikler om folk, der er blevet afhængige af spil, som lover store gevinster og berømthed. Andre artikler har handlet om folk der – så snart de har muligheden – går i gang med et eller andet online spil, f.eks. World of Warcraft. Har du egentlig tænkt over hvor mange gange du i løbet af dagen er inde og tjekke din post, hvis du benytter Twitter eller FaceBook? Det er sikkert flere gange end du tror. Hvis det er ved at være et must at tjekke din post, så kunne det være at du er ved at blive afhængig af de meddelelser dine venner sender på nettet, og det kan være farligt.

19-årige Jonathan G. Parker fra Pennsylvania er blevet anholdt, fordi han under et indbrud fik behov for at  tjekke sin post på sin FaceBook konto på den computer, der stod i den ejendom, som han var i gang med at gennemsøge for værdigenstande. Da han var færdig med at læse sin post på Facebook, glemte han at logge ud. Ifølge The Journal of West Virginia havde offeret for indbruddet bemærket at der var tegn på indbrud i hendes hjem, og hun havde tilkaldt politiet. Hun kunne fortælle betjentene, at der manglede 2 ringe til en værdi af 3.500 dollars. Begge ringe havde ligget i en kommode i samme rum som hendes computer.
 
Glemte at logge ud

Offeret for indbruddet bemærkede senere, at tyven havde brugt hendes computer, og at hans Facebook konto stadig var logget på. Da en af hendes bekendte mente at kunne genkende indbrudstyvens navn, fik de politiet til at undersøge sagen nærmere. Parker er nu blevet anklaget for indbrud og er blevet varetægtsfængslet. Hvis han kendes skyldig, står han til en straf mellem 1-10 år.

Jeg ved ikke om der er en eller anden morale i denne historie, andet end at en indbrudstyv kommer ind og sidde. Vi kan måske også lære den ting af historien, at der ikke er noget der er så vigtigt på nettet, at det ikke kan vente

Kilde: www.neowin.net/news/main/09/09/18/thief-caught-after-stopping-to-check-facebook

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.