Facebook topper

Facebook topper

Ifølge websitet Hitwise, som følger nøje med i amerikanernes søgninger på internettet, er Facebook det hyppigst anvendte søgeord i 2009. Hitwise har udsendt en pressemeddelelse, hvor top ti fra 2008 og 2009 er listet op ved siden af hinanden. Listen for 2009 fortæller således, at Facebook har overtaget førstepladsen fra sidste års “vinder”, nemlig Myspace. Myspace må tage til takke med andenpladsen i år – en andenplads foran nummer tre, Craigslist, som er et indeks for mange forskellige ting og sager.

På de følgende pladser følger YouTube, Yahoo mail, Google, Yahoo, eBay, Facebook login og på tiendepladsen dukker Mysdpace.com op som søgeterm. Dermed minder listen utroligt meget om listen fra 2008, hvor de enkelte søgeord blot bytter plads med hinanden. Ser man på de mest besøgte websites ligger Google på førstepladsen, og det gjorde Google i øvrigt også i 2008.

Ser man på hvilke søgemaskiner, som anvendes mest af de amerikanske netsurfere, er placeringen ikke overraskende. Nettips serverer listen herunder (tallene er afrundede).
Google: 70 %
Yahoo: 17 %
Bing: 10 %
Ask: 3 %

www.hitwise.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.