Facebook tal og meget mere

Facebook tal og meget mere

Tænder du på Facebook? Enten fordi du finder Facebook fedt, eller fordi du afskyr Facebook, så det gnistrer? Uanset hvad, synes jeg at sitet All Facebook er et interessant site, hvor man høster mange nyttige informationer om Facebook. Her får man således indblik i nogle af de nyheder der findes på Facebook, og så er der ellers også adgang til en række tal og facts om websitet, der for alvor har sat det sociale islæt på opslagstavlen, når det handler om internettets muligheder. All Facebook skriver på et forståeligt engelsk/amerikansk, og hvis man er helt på glatis udi oversættelse, kan man forsøge sig med Google Translate.

En søndag kiggede jeg ind forbi All Facebook, hvor jeg blandt andet skimmede en artikel, der handler om vennelister på Facebook. Her slår forfatteren fast, at Facebook for alvor ønsker at vi brugere lærer at oprette vennelister – og bruge dem. Facebook er nemlig blevet kritiseret alvorligt for at brugernes privatliv forsvinder, når brugerne ikke forstår at skrive på Facebook uden at alle bør vide det. Dette er netop en af de styrker, som Google Plus tilsyneladende har manifesteret: at folk hurtigt kan opdele vennerne i cirkler, således at opslagene læses af de rette.

Nettips på Facebook
Jeg læste desuden også et par artikler om spil på Facebook, et emne der er fuldstændigt ligegyldigt for mit vedkommende. Jeg spiller aldrig spil på Facebook, og når jeg inviteres til alverdens meningsforstyrrende spil af vennerne, slettes opfordringen prompte.

En anden interessant artikel handlede om de mest populære sider på Facebook. Faktisk er der en top 20 over de sider, der har flest fans, og i toppen lå Jesus Daily som dagligt giver et citat af Jesus. Over 8 millioner mennesker har sat tommeltotten i vejret for Jesus Daily. På de følgende pladser kommer andre spændende islæt. Nogen kendte, andre ukendte. Af de mere kendte – set fra mit skrivebord – anes begreber som Barcelona, Real Madrid, Justin Bieber, Nirvana, Lady Gaga og Texas Hold’em Poker. Nettips har også en gruppe på Facebook. Vi har ikke så mange fans, men det går nu nok… Du skal være velkommen til at joine os.

Nettips på Facebook

www.allfacebook.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.