Facebook e-mailadresse

Facebook e-mailadresse

Nå, så fik Facebook omsider ram på os fæle brugere, som uhøfligt bruger vores egne private mailadresser ved indlogning og den slags. Det har jo været kendt siden ruder konge, at man skulle logge ind ved hjælp af en e-mailadresse, der intet har haft med Facebook at gøre, og det skal man stadig. Alligevel forsøger Facebook nu at presse en Facebook e-mailadresse ned over hovedet på os, og de gør det endda uden at spørge. Faktisk er det således at du nu – uden måske at ane det – har fået en ny mailadresse, der hedder noget i stil med etellerandet@facebook.com.

Og hvorfor så det? Jo, kritikere anslår at Facebook er trætte af at der fjernes fokus fra deres koncept, hvis folk vil kontakte dig pr. mail. Forestil dig at en gammel soldaterkammerat eller ungdomskæreste pludselig gerne vil i kontakt med dig. Han/hun finder dig på Facebook, og her er der altså mulighed for at se en mailadresse, som der kan tages i brug. Facebook er pjattede med at få udbredt deres services, altså også deres mailsystem inklusive. Derfor er det nu en kendsgerning, at din Faceboom e-mailadresse er standard, hvis folk tjekker deres kontaktinformationer på Facebook.

Sådan behøver det dog ikke at være, og du kan straks ændre på tingene, så du kommer tilbage til situationen, som den var før Facebook tvang deres mailadresse i halsen på dig.

  1. Log ind på din Facebook
  2. Klik på Om
  3. Find Kontaktoplysninger
  4. Klik på Rediger
  5. Klik på den lille pil ud for din Facebook e-mailadresse
  6. Vælg Skjult fra tidslinjen
  7. Gør det samme ud for den anden private mailadresse, men vælg evt. vist på tidslinjen

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.