Facebook for cowboys

Facebook for cowboys

Det er efterhånden nogle år siden, jeg legede cowboydere og indianere i mit barndomskvarter. Huhej hvor det gik. Pistoler, pile, fjer og ugh ugh’er strømmede igennem parcelhuskvarteret, og ve den stakkel, som kom på tværs. I dag er cowboys en smule ensomme. De er forsvundet fra gaderne og lever en stille tilværelse, og de har skiftet indianernes røgsignaler ud med moderne smartphones. Herigennem forsøger de at skabe sig et netværk, og det sker i en slags Facebook for cowboys. De kalder ideen for CowboySyndicate.

Årsagen til dette sociale medie for cowboys skyldes at rigtige cowboys anno 2010 manglede et sted at være på nettet – en virtuel saloon måske? I forummet – eller skulle man kalde stedet for nettets svar på det ægte Texas – debatterer disse cowboydere forskellige emner, som ligger dem på sinde: hesteopdragelse, knog og stik, lassoteknik og hvordan man tæmmer en vildbasse af en krikke.

Der er dog lagt op til seriøs brug af det sociale medie, så min sarkasme er muligvis en anelse for grovkornet. Aldersmæssigt er medlemmerne mellem 16 og 75 år, og de kommer fra det meste af verden, lige fra USA over Japan og Frankrig til Sverige. Fælles for brugerne er en forkærlighed for livet i Vesten – altså Cowboyvesten.

http://my.cowboysyndicate.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.