Fabriksgarantier og rygerne

Fabriksgarantier og rygerne

Alt efter i hvilken land du befinder dig i, så er der nogle ting der absolut kan få gemytterne op på dupperne, hvorimod samme ting i andre lande ikke engang kan få folk til at løfte et øjenbryn. Eksempelvis var et bryst ved at få den samlede amerikanske befolkning til at kræve psykolog behandling, mens du møder bare bryster i næsten alle blade og aviser her i landet.

Rygning.
Det lader dog også til at amerikanerne har noget tilfældes med danskerne, nemlig jagten på rygerne. Mens det her i landet er et spørgsmål om politisk korrekthed at forlange at folk ikke ryger under  åben  himmel, så skulle det ifølge The Consumerist flere gange være sket, at butikker, der udfører reparationsarbejde for Apple, have nægtet at reparerer maskiner, der kommer fra et rygerhjem med den begrundelse, at garantien ikke gjaldt da maskinen var forurenet på grund af rygning.

Det er lidt svært at se om dette er en af de utallige vandrehistorier, der går deres runde på nettet,  eller om det er virkelige begivenheder, men ifølge artiklen skulle brugerne have udbedt sig en forklaring fra Apple, som de dog ikke skulle have fået.

http://consumerist.com/5408885/smoking-near-apple-computers-creates-biohazard-voids-warranty

Kommentar:
Det kunne dog under alle omstændigheder gå hen og blive et problem, hvis den enkelte butik går hen og får lov til at benytte deres egen udlægning af fabriksgarantier, for så ender det med at man kan rende rundt i byen hvis man skal have repareret noget. Butik A nægter at reparere din maskine fordi du har den forkerte hudfarve, butik B fordi du drikker the i stedet for kaffe og endelig butik C fordi du bruger parfume. Da jeg både ryger, drikker kaffe og bruger deodorant, er det da godt at jeg selv kan reparere mine maskiner.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.