Få overblik med Q-Dir 3.95

Få overblik med Q-Dir 3.95

Hvis du har rodet med computere i nogle år, kan du måske huske programmer som Total Commander eller WinCommander der kunne hentes overalt på nettet, enten i en gratis eller shareware version.

Da det somme tider kan være svært lige at overskue om det er en gratis version eller ej, så er det måske nemmere at finde et lignende program, der er gratis og hvor man kan være nogenlunde sikker på at der ikke er skidt med.

Q-Dir
Programmet er utroligt nemt at arbejde med, du bestemmer selv hvor mange vinduer du vil have åben i programmet, samt hvordan de skal se ud. Der er mulighed for at kopiere filer fra den en harddisk til den anden, give nogle mapper en bestemt farve, i tilfælde af at der er mange mapper at holde styr på, og få lettere adgang til de forskellige filer og programmer på computeren med et klik. Man skal dog sikre sig, at man ikke sletter noget, der er vigtigt.

En af de gode ting ved programmet er at man ikke behøver at installere det, man kan sagtens have det på en USB nøgle, hvis man foretrækker det. Programmet kan hentes som normal 32 bits version, som 64 bits versionen eller til USB nøglen.

Programmet er gratis og fylder pakket omkring lidt over 500 kb. Har prøvet det på Vista og Windows 7, og det kørte uden problemer,

Hvis du er til store fancy programmer, så er det nok ikke lige dig, men hvis du foretrækker små hurtige programmer, der giver dig overblikket tilbage, så burde du se nærmere på det.

I øjeblikket findes der ingen dansk version, så jeg benytter den engelske version.

Hjemmesiden
http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/Q-Dir

Downloadsiden
http://www.softwareok.com/?Download=Q-Dir

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.