Få inspiration til gardiner på din smartphone

Få inspiration til gardiner på din smartphone

Med den lave efterårssol, som lyser ind af vinduerne kan det være på tide med en måde at skærme af på. Der findes et utal af måder at dekorere vinduerne på, men den kendte og funktionelle løsning er enten gardiner eller lameller.

Med den enorme og multifunktionelle brug af vores smartphone i dag, kommer det nok ikke bag på nogen, at man derfor også kan søge inspiration til gardiner på sin smartphone.

Vær opmærksom på gardinets egenskaber

Generelt set skal man være opmærksom på afdækningsevnen af gardinet man vælger, og om det svarer til det behov man har. Gardiner er løsningen for dem, som ikke ønsker en fuldstændig afskærmning, og det kan derfor være en løsning, der egner sig ekstra godt i vintermånederne, hvor solen ikke har fuldstændig magt længere.

Lameller derimod giver fuldstændig afskærmning, og kan være ideel til lyse sommeraftener, hvor solen næsten ikke går ned, og derfor varmer rummet unødigt op.

Find inspiration før du tager afsted

Når man skal ud i byggemarkederne for at finde en løsning der passer til hjemmet, kan det være svært at se for sig, hvordan det færdige udtryk bliver, og man kan risikere, at gardinet eller lamellen som man ender med at købe egentlig ikke var det man gik efter.

Derfor kan man finde inspiration på apps til sin smartphone, således at man inden man tager afsted, kan danne sig et overblik over, hvordan en eventuel farve eller et materiale vil egne sig til det vindue man har planer om at købe ind til. Hvis vinduet har en form, som udfordrer den almindelige opmåling af et vindue, kan man også hertil finde inspiration og smarte løsninger.

En app til enhver lejlighed

Skal man i gang med at gøre det selv derhjemme, kan man finde et hav af nyttige apps til sin smartphone, hvilket vil sige at telefonen kan være behjælpelig både til opmålinger, praktiske gøremål og selvfølgelig til at finde inspiration på.

I dag findes der en app til alle situationer, og det vil sige at skal man male, bygge, planlægge eller andet, så kan man få hjælp til alt fra en farvekode app til en app der kan opbevare billeder af eventuelle skader, men man kan også bruge telefonen til noget så simpelt som en lommelygte.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.