Få hjælp til din næste ferie

Få hjælp til din næste ferie

Mange af os kender sikkert fornemmelsen af at vi trænger til ferie (også selv om sommerferien lige netop er overstået), men ofte støder vi ind i luksusproblemet: hvor skal vi tage hen på ferie? Skal det være storbyferie eller er vi mest til strand? Vælger vi en europæisk destination, eller går vi efter oversøiske oplevelser? Er vi ude efter ungdommelige omgivelser, eller er der tale om familiære afslapninger? Jo, det kan være svært at finde det rette feriemål. Derfor er det nu en god ide at tjekke Momondos nye tjeneste, som de kalder Trip Finder. Trods det engelske navn er der såmænd blot tale om en lille service, der hjælper dig med at finde det rette rejsemål, og der er virkelig god mening bag Trip Finder.

Undersøgelser fra Momondo viser at 80 procent af os har mod på at opleve nye ting, når vi planlægger den næste ferierejse. Problemet er blot tit at vi ikke ved, hvor vi skal rejse hen. Trods de sociale mediers indflydelse kan det stadig være svært at beslutte sig for næste rejsemål. Mange af vennerne anbefaler måske Rom, men du har måske mere lyst til en spansk eller fransk storby? Det er her at Trip Finder måske støtter dig i dine søgninger efter spændende destinationer.

I Trip Finder sætter du en række kriterier op. Det kan for eksempel være hvor mange penge du har til rejsen, hvornår på året du ønsker at tage af sted, er du til sol eller betyder vejret ingenting og går du efter party party eller er du til stressfri afslapning uden al for megen hurlumhej. Når du indtaster dine kriterier, går Trip Finder i gang med at finde relevante rejsemål for dig. Trip Finder kombinerer faktorer som flybilletpriser, vejr og geografi, og snart har Momondo fundet nogle forslag til dit næste rejsemål. Dette gøres altså ud fra det du angiver inden for budget, sæson, kontinent, vejr og den slags. Momondo fås i øvrigt som app til din iPhone, Android og Blackberry.

www.momondo.dk/trip-finder

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.