Få gamle spil gratis

Få gamle spil gratis

Endnu en julegave via Nettips: Min karriere med computerspil startede, da jeg i sin tid læste videre efter en studentereksamen. Paradoksalt måske, men jeg skulle altså passere tyverne, inden jeg for alvor fik øjnene op for mulighederne ved computerskærmen – og var gammel nok til den slags… Den første helt i mit spilunivers blev Larry Laffer, som på charmerende og charlatanagtig vis skulle forsøge at narre trusserne af pigerne. Det fik vi meget sjov ud af. Senere var det Indiana Jones på jagt efter en hellig gral, der optog mit spilhjerte. Siden er der løbet meget vand i åen, og computerspil i dag er temmelig avanceret i forhold til de gode, gamle dage. Alligevel er der meget spas i at gå tilbage i tiden.

Og det er muligt at downloade de gamle spil gratis på nettet. Nedenstående hjemmeside tilbyder nemlig en ordentlig stak gamle spil kvit og frit. Siden hedder Free Oldies, og den indeholder et udbud af såkaldte abandonware games, der ikke længere supporteres af udviklerne. Ofte hengår disse spil til kategorien Gratis godbidder. Og det er netop hvad Free Oldies handler om. Hvis du leder efter nyere, moderne spil, skal du lede andetsteds. Til gengæld finder du mange ældre spil, og et klik i kategorien Action byder på 838 forskellige spil, blandt andet

  • 007 – License to kill
  • Doom
  • Hugo
  • Wolfenstein

Der er naturligvis andre kategorier, for eksempel sportsspil, adventure og racerspil. Bemærk også den lidt mere vovede kategori med titlen Sexy med blandt andet strippoker på programmet… Vær forberedt på, at hvis du installerer et spil, går det muligvis ikke helt godt, da tidens computere er noget hurtigere end de gamle spil.

www.freeoldies.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.