F-Secure i skyen

F-Secure i skyen

Antivirusproducenten F-Secure med rødder i Finland er ude med deres nyeste produkt. Det kalder de for Content Anywhere, og bag denne engelske titel gemmer sig et sikkerhedsprogram, hvor brugerne – altså du og jeg – kan have vores filer liggende oppe i skyen – på internettet – hvor vi komme i kontakt med dem, uanset hvor vi befinder os. F-Secure sætter det store C foran Cloud, og firmaets sikkerhedsprodukter vil i højere grad rette sig mod de sky-baserede tjenester. Dermed kan brugerne gemme, synkronisere og dele deres digitale indhold på tværs af de enheder, som de benytter i dagligdagen.

– Sikkerhed er F-Secures DNA, men for os betyder det meget mere end bare anti-virus. Vores udvikling med cloud-baserede sikkerhedsløsninger og især med Content Anywhere garanterer, at F-Secure hele tiden lever op til både it-brugernes og operatørernes behov i en verden karakteriseret ved uafbrudt online adgang og en eksplosion i mængden af brugergenereret indhold, siger Christian Fredrikson, direktør for F-Secure.

Med Content Anywhere er man sikret, at sikkerhedsprogrammet holder øje med de ting, som vi har liggende i skyen. Desuden kan vi komme til det, hvis blot vores smartphone, tablet, tv eller computer har internetadgang. Brugerfladen er den samme, så det er lige gyldigt hvordan du trækker dit indhold ned fra nettet. Content Anywhere vil blive tilgængelig gennem udvalgte internetudbyder partnere. Prisen for produktet er ikke oplyst i den udsendte pressemeddelelse.

www.f-secure.com/da/web/home_dk/home

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.