F-Secure er bedst

F-Secure er bedst

Når det handler om beskyttelse af computeren mod malware, viser en ny undersøgelse at programmet F-Secure Internet Security 2011 klarer sig bedst. Det er den uafhængige ”organisation” AV Comparatives, der har foretaget en test i maj og juni 2011, og her viste det sig altså, at F-Secures produkt var det bedste. F-Secure Internet Security 2011 viste en beskyttelsesrate på hele 99,2 procent, og så bliver det næppe ret meget bedre. Undersøgelsen tog fat på aktuelle virus og malware trusler, og her viste det sig, at F-Secure spærrede for allermest malware ud af alle it-sikkerheds-leverandørerne og havde også et markant lavere antal falske positive end gennemsnittet.


– It-sikkerhedsprodukter skal være så effektive og nemme at bruge som muligt – uanset om det er for virksomheder eller forbrugere. Derfor er jeg meget glad for de fremragende test-resultater for vores anti-virus løsning, fordi testene er udført under realistiske forhold, der i høj grad afspejler de virus udfordringer, vi står over for hver dag. At vi klarer os så godt i netop sådan en test er jeg særlig glad for, fordi det understreger, at F-Secure har et af de bedste og mest anvendelige anti-virus produkter på markedet til danskerne netop nu, siger Michael Dahl, landechef for F-Secure Danmark.


Nu er det næsten en religionsakt, når man taler om det bedste antivirus. Faktisk tangerer snakken den evindelige debat om Windows vs Linux eller iPhone vs Android. Nettips skal ikke gøre sig til dommer over for hvilket antivirusprodut, der er bedst, men det skader ikke at kaste et blik på rapporten, som vi linker til herunder. Desuden skal læserne også lige have et link til en gratis prøveversion af F-Secure Internet Security 2011. Husk at det handler om at føle sig tryg.


Gratis demo af sikkerhedssoftware: www.f-secure.com/en/web/home_global/protection/internet-security/overview


Læs rapporten (pdf): www.av-comparatives.org/images/stories/test/dyn/wpdt2011_1_en.pdf

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.