Læs også

3 Comments

 1. Allan F

  Franske og belgiske satiretegnere har jo nærmest opfundet og med tiden raffineret genren. Det er forfærdeligt, hvad vi har været vidner til. Imidlertid må vi prøve at slå koldt vand i blodet, hædre de henrettede og værne om ytringsfrihed under ansvar. Pennen sejrer over barbariet – friheden er en universel ret og hvor svært, det kan synes, må vi holde fast i retsstaten og ikke lade os skræmme. Æret være de dræbte’s minde..

  Reply
 2. e-tech

  Vi har alle brug for Charlie Hebdo. Et anarkistisk sted, der er antiklerikalsk, et sted der udfordrer dogmer, magthaverne og konservatisme.

  Liberté, egalité, fraternité! Je suis Charlie!

  Reply
 3. afibecker@gmail.com

  Jo, vi har i den grad brug for “sanktuarier”, hvor vi v.h.a. humor kan vende og dreje Verden’s fortrædeligheder. Vi sætter vel alle pris på, at vi har det frie ord – bare vi husker, det er under ansvar. Dette ansvar bør pålægges domstolene at udrede, hvis og når ytringsretten misbruges ene og alene m.h.p. at såre eller marginalisere sine medborgere. At rette et terroranslag mod ytringsretten’s højborg kan aldrig føre noget godt med sig, og den slags baner vej for mørke kræfter – som set, da “nogen” satte Rigsdagen i brand i Tysklandd. 27-02-1933 – en begivenhed som Adolf Hitler så mesterligt udnyttede for at sætte sin vanvittige plan på skinner.

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.