Eset Smart Security 8

Eset Smart Security 8

Antivirus og sikkerhedsprogrammer er noget af det første du bør tænke seriøst over, når du anskaffer dig en ny computer. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: du kan rammes af det værste skrammel ved blot at besøge den forkerte hjemmeside på det forkerte tidspunkt.

Uden at du måske ved det, hentes nedrige programmer ned på din harddisk, og dette skrammel kan gå hen og gøre livet surt for dig. Derfor er det død pine nødvendigt med et sikkerhedsprogram på din computer, som holder øje med de ting, der foregår i kulissen, mens du lystigt arbejder ved tastaturet.

Eset Smart Security 8 har været på markedet siden efteråret 2014, og du kan prøve programmet af helt gratis. Programmet er særdeles rost mange steder, og det danske forbrugermagasint Tænk har netop kåret programmet som det bedste – for tredje år i træk. Sikkerhedsniveau, brugervenlighed og installation er helt i top ifølge testen hos Tænk.

Prøv Eset Smart Security 8 gratis

Du kan hente og afprøve Smart Security 8 helt gratis i 30 dage, hvorefter du skal beslutte dig for at fortsætte med programmet eller afinstallere det. En fuld licens koster 405 kroner for 1 år, men hvis du vælger en 3-årig licens er prisen 850 kroner, altså omkring 285 kroner om året. Har husstanden flere computere kan du købe licens til disse maskiner og ydermere spare penge pr. licens.

Jeg giver Tænk ret i at installationen af Eset Smart Security 8 forløb uden problemer. Man følger guiden, og man bliver faktisk kun afbrudt af et gratis tilbud, som hedder Anti-Tyveri. Det er en ekstra beskyttelse, som du frivlligt kan vælge til eller fra. Anti-Tyveri er en funktion, der hjælper dig med at skaffe din computer tilbage, hvis den bliver stjålet.

Det foregår på den måde, at programmet via et kort kan fortælle dig, hvor tyveknægten har placeret computeren, og derved kan du altså finde frem til din stjålne computer. Hvis du aktiverer Anti-Tyveri, skal du oprette en profil hos Eset, hvilket også er gratis.

Ørerne i maskinen undgås

Efter at Eset Smart Security 8 er installeret, er computeren altså beskyttet mod trusler udefra. I gamle dage var det typisk vedhæftede filer i e-mails, som udgjorde den største trussel, men i dag er det også online grumme koder, der ødelægger befolkningens humør. Ofte hører jeg om folk, som via ”uskyldige” installationer fra en fremmed hjemmeside pludselig har fået ørerne i maskinen.

Den bedste beskyttelse sidder oftest mellem ørerne, og mit råd til dig må være: hvis du er i tvivl om hvad du foretager dig, så tænk dig om en ekstra gang, inden du klikker med musen. At installere et uskyldigt ”font software” kan medføre, at du pludselig spammer venner på Facebook til. Du kan faktisk starte den rene lavine, uden at du ved det.

 

Eset Smart Security 8 er et sikkerhedsprogram, som altså holder øje med de programmer, der installeres på computeren, og samtidig holder programmet øje med de hjemmesider, som du besøger. Skulle du bevæge dig ind på et site, som har et kedeligt ry, vil Eset Smart Security 8 gøre dig opmærksom på at potentielt problem.

Hele 3 ting i 1

Eset Smart Security 8 indeholder antivirus, antimalware og antispyware – altså hele 3 ting i 1! Dermed sikrer du dig mod størsteparten af de trusler, som hele tiden lurer når du bruger din computer. Eset Smart Security 8 indeholder således

 • Exploit blokering
 • Avanceret hukommelsesscanner
 • Sårbarhedsskjold
 • Beskyttelse mod identitetstyveri
 • Forældrekontrol

Eset Smart Security 8 fås til Windows, Mac og Linux, og som rosin I pølseenden skal siges, at Eset Eset Smart Security 8 også får rosende omtale på så anerkendte medier som AV Comparatives og Virus Bulletin. For herrens mange år siden testede jeg Esets daværende produkt. Det hed NOD32, og det var jeg vældig glad for. Jeg er helt sikker på at dette bliver et længerevarende venskab.

www.eset.dk

Læs også

1 Comment

 1. Affi

  Før, jeg blev begejstret for, Bitdefender’s Internet Security Suiter, brugte jeg Eset Smart Security, som var én af de første regulære “suiter” med to-vej’s firewall og tilmed et lavt resoursebrug. Det spillede fortræffeligt, og efter en periode med stilstand er Eset kommet rigtig godt med igen. Man kan så mene, at prisen er sat lige i overkanten, men igen og atter må det være op til den enkelte, om man vil have den sindsro, som følger med et solidt og afprøvet AV-program. Ekspertisen anbefaler jo ikke længere de gratis løsninger, som heller ikke giver den gode bekyttelse mod ondsindede hjemmesider og pro-aktiv tyverisikring/afsløring. Det skal blive spændende at se, om der kommer nogle fordelagtige tilbud i retning af dem, Bitdefender, konstant lægger ud til deres brugere.

  PS. Scanning og beskyttelse af “sårbarheder” fortæller jo også, hvis man har glemt at få opdateret noget, som kan gøre computeren sårbar. Man får lidt for at “undvære en hjemmerullet cigaret om dagen” – som et godt AV program koster.

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.