Erotiske noveller og iPad

Erotiske noveller og iPad

Hvis du er en mellemting mellem Joan Ørting og HC Andersen, har du en god chance for at vinde en iPad! Det er halvvejs den konklusion jeg vælger at drage, efter at have læst en pressemeddelelse fra nogen, som kalder sig noget så totalt usexet som Gopubli.sh. Der er ikke megen saft og kraft i det navn, synes jeg. Nå, lad det ligge. Gopubli.sh sender nemlig en bitte pressball ud til det danske folk: hvem kan skrive den bedste erotiske novelle. Det spørger de om i pressemeddelelsen, og selv om jeg nok har forsømt de erotiske noveller i mit voksenliv, skal det da ikke holde mig tilbage i at nævne konkurrencen her på Nettips. Alene overskriften ”erotiske noveller” kan gå hen og blive et hit, hvis man ser det hele med SEO-briller.

Nå, tilbage til pressemeddelelsen. Det viser sig nemlig at folk er pjattede med erotiske noveller. De er faktisk ligefrem tændt på erotiske noveller. Det siger Bolette Rud Pallesen, grundlægger af e-bogs-platformen gopubli.sh og initiativtager til novellekonkurrencen “Leg med lysterne”. Med sådan et titel burde denne konkurrence virkelig blive et hit! Med en god portion fantasi samt lidt erotisk indsigt er der grobund for at du snupper førstepræmien: en iPad. Bolette uddyber ideen således:

Har du en fræk fantasi?
– Vores store ønske er, at man også her i Danmark får øjnene op for den frigørelse af fantasien, der ligger i den form for fortælling, som den digitale erotiske litteratur udgør. De digitale medier giver den erotiske litteratur ny kreativ energi. Det fejrer vi ved at udskrive novellekonkurrencen, hvor vi håber at se de bedste fortællinger, danskerne kan præstere. Alle kan deltage. Du behøver hverken skrive som Nabokov eller have et så udviklet plot som Lady Chatterley’s elsker, du skal bare have et godt sprog og en fræk fantasi. I mørket kan alt ske, siger Bolette Rud. Pallesen.

Hvis du allerede er ved at trække ind i de frække fantasiers univers, skal du være klar over, at dine erotiske udskejelser maksimalt må fylde 8 sider. Og det er da alligevel også en klat, hvis jeg må være så fri at bruge det udtryk. Den erotiske novelle må hverken være stødende eller direkte voldelig, og du har en deadline, der hedder den 20. maj. Så skal dine erotiske tanker været nedfældet på papir og sendt ind til det erotiske dommerpanel. 10 noveller udvælges til en finale, og de bliver udgivet på Gopubli.sh, hvor læsere kan ”Synes godt om”. Den erotiske novelle med de fleste stemmer, vinder den lille iPad. Dommerpanelet består af Lotte Garbers, Lizl Rand og Johanne Mygind. Garbers er tidligere formand for Dansk Forfatterforening. Rand er chefredaktør på Tidens Kvinder, Psykologi og Q. Mygind er anmelder på Weekendavisen.

http://gopubli.sh

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.