Er du telefonfreak?

Er du telefonfreak?

Det sker sjældent, men lad det blot ske: jeg indrømmer at jeg er blevet telefonfreak. Altså sådan en type, der synes det er morsomt, spændende, fascinerende og nyskabende at sætte sig ind i de muligheder, som dagens moderne mobiltelefoner lægger op til. Og ordet mobiltelefoner er muligvis malplaceret, idet det primært er de såkaldte smartphones, som har min store bevågenhed.

Mobiltelefoner med små styresystemer, tekstbehandling, kalender, surf og mail. Det er lige mig. Det er somme tider en belastning at læse om nye smarte programmer til min Sony Ericsson Xperia X1, og når der er nyt omkring Windows Mobile må jeg lige tjekke det ud en ekstra gang. Min Xperia er sådan en smartphone med trykfølsom skærm, og jeg synes selv det er rimeligt cool at trykke på selve skærmen for at indtaste et telefonnummer i stedet for at bruge taster…

Overflødigt bras?
Disse smartphones med touchscreens er på vej til at blive et hit. Det skete for alvor med en vis iPhone, men Samsungs Omnia, Nokias XpressMusic, HTCs Magic og LGs Viewty samt naturligvis Sony Ericssons Xperia har åbnet op for mulighederne på de små, mobile tingester. Men er det overflødigt bras? Er det ikke en smule rystende, at telefonerne stort set skal lades op dagligt? Det er jo ægte strømspisere. En telefon er vel blot et apparat, som skal bruges til samtaler. Eller er det?

Jeg er ikke i tvivl: jeg fortsætter en jagt efter nye, spændende mobiltelefoner. Det er ikke sikkert jeg har råd til at anskaffe mig nyt taleapparat – men hvor er det dog fascinerende med den teknologi. Synes jeg. Gør du?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.