Er du en træmand?

Er du en træmand?

Hvad med lidt træ i tilværelsen? Her får du forskellige bud på, hvad man bruge træ til. Det er ikke kedeligt.

Ind i mellem falder man over de mest mærkelige opfindelser, når man surfer på nettet. De er måske ikke alle lige brugbare, men hvis man har behov for at vise omverdenen at man er anderledes, så kunne det jo være, at de var for dig.

Bamboo bike
Den tyske designer Arndt Menke Holzweg har set på de hurtigt voksende bambus og har brugt dem til at fremstille en prototype af en cykel, hvor rammen er af bambus. Cyklen skal nok forbedres en del, da den hverken har gear eller bremser endnu, og den vil i sin nuværende form nok være for spændende at bruge.
http://dvice.com/archives/2009/05/ecoloblue-creat.php

Computeren af træ
Modding er blandt andet et udtryk, der bruges hos folk der har lyst til at give deres computer et helt unikt udseende. Her er der selvfølgelig også mulighed for at bruge træ i en lang række tilfælde. Skærme, tastatur, mus samt selvfølgelig selve computeren. På siden herunder får man mulighed for at se flere løsningsforslag, og nogle vil til forskel fra almindelige computere nok være en pryd for enhver stue.
www.ecogeek.org/content/view/62/1/

USB
Hele dit liv drejer sig om træ og computere, men når du skal have vigtige data med dig undervejs, så har du dem liggende på en eller anden plastikdims. Det skulle nu være et overstået kapitel, da den ægte træmand selvfølgelig har en USB nøgle i træ.
www.woodenusb.com

Træ TV
Hvis hele huset lugter af træ, så hjælper det selvfølgelig ikke at der står et eller andet nymodens TV i stuen, der er lavet af tidens hotte materialer. Man skal selvfølgelig have et fjernsyn i træ, der eventuelt kunne stå på en tv-bord af… træ.
http://stuff.tv/News/Gadget-of-the-Day-Swidx-Wooden-TV/8253/

USB harddisk
Hvis man skal have et gennemført design i huset eller ved sin computer, så bliver man selvfølgelig også nødt til at tænke over sin USB harddisk. Naturligvis er der også firmaer der har tænkt på det problem ved at tilbyde en træforklædning af harddisken.
www.usbtrend.com/sdp/219391/4/cp-1023919.html

Dagobert
Hvis man som medlem af en familie føler at man ikke bliver værdsat nok, har man nu muligheden for at trone et sted, nemlig på toilettet. Dette trætoilet er enhver konge værdig, og hvis man har behov for at optræde med værdighed i enhver situation, og lige har en 50 til 60 tusind kroner tilovers, så kunne det måske være det ideelle indkøb til badeværelset.
www.homeclick.com/web/catalog/product_detail.aspx?pid=249772

Træbilen
Selvfølgelig bor du i et træhus og børnene leger med trælegetøj, men der mangler et eller andet i dit liv, nemlig muligheden for at køre i en bil af træ. Da du har et naturligt forhold til fart, gør det ikke noget hvis det er en bil med lidt fut i. Så måske kunne The “Splinter” være noget for dig. 700 hestekræfter, teoretisk tophastig på over 350 km/t , det vil sige hurtigere end Lamborghini Revanton og Porsche 911. Hvis man vil have den bil så er der to muligheder: enten en fed tegnebog eller fremragende evner i sløjd.
www.dailymail.co.uk/news/article-516687/The-worlds-wooden-supercar-faster-Porsche-Lamborghini.html

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.