En vildt fremmed hæveautomat

En vildt fremmed hæveautomat

Åh nej! Du står på et kræmmermarked, eller et andet sted, hvor dankort automaterne ikke hænger på træerne – og du mangler penge. Der er alt for langt til nærmeste hæveautomat, og hvis du endelig tager derhen kan du risiker, at det du vil købe er købt af en anden. Nu er hjælpen på vej.

 

Et patent som Apple har taget sig, skal gøre det muligt at ”hæve” penge, ved at bruge vildt fremmede mennesker, som en slags hæveautomat.
Hvordan skal man så gøre det? Du skal selvfølgelig bruge en app på din smartphone. I appen angiver man hvor mange penge man står og mangler, og derefter bliver der sendt en forespørgsel ud, og andre som har appen, kan så tage stilling til, om de har lyst til at bidrage med det manglende beløb. Hvis en person erklære sin lyst til at bidrage, kan du se bidragyderens position i appen.

Hvad angår sikkerheden, så vil det være muligt at se rating folk som accepterer, at bidrage, så man kan undersøge om det er en troværdig person.

Når en transaktion foregår, vil der blive overført et lille beløb fra kontant modtagerens som incitament for at kontantgiveren har givet sine penge væk. Formentligt, vil der også være et gebyr, som går til Apple.

Vil det blive en succes – vil folk bruge det? Er det ikke en stor risiko at tage, for at få sine manglende penge?

Personligt, tror jeg ikke det er noget jeg vil tage i anvendelse.

Kilde: http://ing.dk/artikel/136098-apple-vil-forvandle-vildt-fremmede-til-haeveautomater-med-ny-app

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.