En laber Roccat mus

En laber Roccat mus

Her er en værdig konkurrent til de etablerede museproducenter. Med Roccat skifter du for eksempel selv farve i musen.

Normalt sværger jeg til velrenommerede firmaer, når det handler om computermus. Igennem min tid som seminørd har jeg set og mærket utallige eksempler på dårlige computermus, som slet ikke er værd at bruge ret mange klik på. Mange af disse discountmus ligger elendigt i hånden, og det er jo netop et af de kvalitetsmærker, der bør prioriteres højst, når det handler om mus. Man bruger næsten musen konstant, når man sidder ved computeren, og det er derfor af største betydning, at den passer godt til hånden, og at knapperne lystrer uden alt for megen virak. Derfor sværger jeg primært til anerkendte mærker som Logitech og Microsoft, som bruger masser af ressourcer på at udvikle brugervenlige mus. Nu er endnu en spændende fabrikant kommet på gaden, og man kan næsten sige at det er kattens jagt efter musen.

Musen skifter farve
Den lille ny mus hedder nemlig Roccat. Der er tale om et godt produkt, udviklet i Hamborg, og Roccat Kone Gaming Mouse er en mus, som givet vil interessere mange computerbrugere, der nyder et godt slag spil ved skærmen. Roccat er nemlig en såkaldt gamermus med højteknologisk laserteknologi i bunden. En enhed i musen sørger for at aflæse underlag eller musemåtte, og herefter afpasses musen automatisk til den mest præcise indstilling.

En anden cool finesse i musen er muligheden for at lade musens farver skifte til enhver passende lejlighed. Som standard afsender musen en nydelig blå farve, men denne kan man selv skifte ud til fordel for en anden indbygget farve. Fem lysdioder gør det muligt at få musen til at lyse i op til fem forskellige nuancer. Farverne kan ændres i justérbare rytmer og talrige effekter, såsom rotation, tryksvingninger eller hjertebanken, der kan indstilles i forskellige tempi. Selve overfladen af musen er belagt med en speciel gummi-belægning, som gamere virkelig kan lide takket være det ekstra greb, det giver, og hvis man ønsker at musen skal veje lidt mere, kan man udskifte en lille plade i bunden af musen med en tungere ditto. En elegant detalje.

Roccat-musen er ikke en mus til gennemsnitsnørden, der surfer en smule på internettet og skriver lidt mails i ny og næ. Derimod er det en imponerende mus til folk, som kan lide et godt slag actionspil, hvor musens præcision er altafgørende. Vejledende pris: 599 kroner.

www.auroragroup.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.