En guide til sportsbetting via din mobiltelefon

En guide til sportsbetting via din mobiltelefon

Betting via mobiltelefon blev først introduceret i begyndelsen af dette århundrede, og efter en forholdsvis langsom start har denne form for spil oplevet nærmest en eksplosiv udvikling i popularitet de seneste år. En betydelig del af spillerne, der er til sportsbetting, bruger nu deres mobiltelefon til at placere indsatser på sportsbegivenheder og andet efter behov. Betting eller med andre ord det at placere en indsats på en sportsbegivenhed er meget enkelt, og det foregår de fleste steder på nogenlunde samme måde, som skitseres nedenfor. For at placere et væddemål på din mobiltelefon:

  1. Gå først til den udvalgte bookmakers hjemmeside via din telefon.
  2. Log ind på din konto ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode (eller NemID, når det er implementeret).
  3. Vælg en sportsgren eller eventuelt “Live Betting”.
  4. Vælg et væddemål og indtast det beløb, du vil spille for.
  5. Vælg “Placer indsatser” eller tilsvarende og derefter “Ja” for at bekræfte din indsats.

De meste populære mobiltelefoner til betting og fordelene ved betting

De mest populære mobiltelefoner til betting er de mere gængse telefoner såsom iPhone, Android, Blackberry og Windows Mobile. De fleste bookmakere har udviklet apps til alle de nævnte enheder, hvilket naturligvis er en forudsætning for, at du kan regne med en fuldendt oplevelse af betting brugerfladen.

Den vigtigste og mest indlysende fordel ved mobil betting er det faktum, at du sandsynligvis på et eller andet tidspunkt har været i en position, hvor du ikke har kunnet nå at få en indsats placeret på et væddemål . Som de fleste andre vil du sandsynligvis have telefonen på dig på de fleste tidspunkter af døgnet, så uanset om du er på vejen, ude at gå tur med hunden, nyder solen i haven eller noget helt andet, så er mobil betting løsningen for dig. På den måde kan du nemlig sikre dig, at du ikke går glip af starten på en sportsbegivenhed.

Du kan også bruge betting via mobilen som en mulighed for at have en ekstra skærm. Mobilen er således lettere at side at kigge på, når du ser fodbold på stuefjernsynet, og streamer du endda kampen på din egen mobil, så vil det være essentielt, at du kan køre betting brugerfladen via mobilen.

Endelig vil der ofte være en ekstra bonus for at bruge en mobil enhed, når det sker for første gang. Det kan være en decideret velkomstbonus. Der er mange muligheder så hold øje med bookmakernes hjemmesider, inden du beslutter dig. Det er dog næsten utvivlsomt, at det vil være dumt ikke at spille med en bonus. Du vil i hvert fald kunne spille væsentligt længere tid, hvis du har fået dit oprindelige indskudsbeløb fordoblet. Dog skal du være opmærksom på de krav, som bookmakerne stiller til gennemspilning af bonusbeløb og andet. Det er typisk ganske hæderlige krav, og du kan forstå baggrunden for, at det er nødvendigt, hvis du tænker på, hvor mange der ellers bare ville tage bonussen og forlade casinoet.

Læs også

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.