En gratis rescue cd

En gratis rescue cd

Rescue. Sikke et navn til et stykke software. Ikke desto mindre er det hvad der venter, når du downloader og brænder denne rescue cd fra sikkerhedsfirmaet AVG. Mange kender AVG for deres gode antivirusprogram, og firmaet lancerer altså også et koncept, som kan bruges på pc’er, hvor det desværre allerede er gået galt med virus. Skaden er sket, og foran venter et stykke oprydning og helbredelse. Det er her at Rescue CD dukker op.

Selve indholdet i denne “pakke”(69 MB) skal brændes over på en cd eller lægges på en USB nøgle, som anvendes på befængte maskiner. Der er tale om en såkaldt boot cd, der dermed proppes i maskineriet ved opstart. Fidusen er at helbredelsen, der forhåbentlig ligger på skiven, træder i kraft, inden Windows starter op. På den måde undgår man at virussen spiller os et puds, hvis vi forsøger at fjerne den inden i Windows.

Udover at denne sikkerhedsting beskytter mod virusser, er der også beskyttelse imod malware og andre ubehageligheder indbygget. Desuden ligger der en række administratorværktøjer gemt i pakken, blandt andet en smart filmanager, som man måske får brug for undervejs samt et værktøj til at teste harddiskens generelle tilstand. Denne skive er bestemt værd at have liggende i tilfælde af ubehageligt virusangreb på en pc. Den virker på langt de fleste Windows-maskiner.

www.avg.com/us-en/avg-rescue-cd

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.