En Gmails rejse

En Gmails rejse

Bruger du Googles gratis mailtjeneste Gmail? Så er vi nemlig mindst to. Jeg er Gmail-man og bruger Gmail dagligt. Dels til at tjekke mine mails der er sendt til min Gmail, og dels de mails, der sendes til mit Nettips-domæne. Det hele klares via Gmail, og den tid hvor jeg var afhængig af Outlook eller Thunderbird er passé. Heldigvis. Jeg husker stadig med gru de dage, hvor der skulle tages sikkerhedskopi af min pst-fil i Outlook. Kedelig tjans. Nå, tilbage til dét denne artikel egentlig handler om: din Gmails rjse igennem systemet fra du klikker Send, og til den ligger i modtagerens elektroniske postboks.

Dette scenarie har Google nemlig produceret en sød lille Flash-animation om. Du kan se den ved at klikke på linket nederst, og hvis der skal knyttes lidt ekstra kommentarer til, må det være at Google virkelig forstår at sælge varen. De har bygget Gmails rejse op i en lille tegneserieverden, hvor du selv en gang imellem skal klikke på en knap for at komme videre i animationen. Ret herligt, hvor humoren også er en del af fortællingen (du møder blandt andre Dracula…).

Ud over den flot lavede animation, der viser dig, hvad der sker bag scenen, byder Google også på en række billeder, der viser hvilken maskinpark, der er tale om når Google varetager opgaven med at passe på din elektroniske post. Der skal scannes for spam og virusser og det hele må godt foregå i et miljø, der fokuserer på genbrug, energivenlighed og grønne tankegange. Som altid giver Google den gas på en ungdommelig og meget professionel måde, hvilket nedenstående video også illustrerer på fin vis. Er du klar til at følge din Gmails rejse?

{qtube vid:= qKAInP_tmHk&}

http://www.google.com/green/storyofsend/desktop/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.