Ekstra udstyr til iPhone og iPod

Ekstra udstyr til iPhone og iPod

Selv om jeg for nyligt købte den spritnye smartphone fra HTC – den der hedder Desire – skal jeg ikke undlade at udtrykke beundring for “konkurrenten”, nemlig iPhone. Apples iPhone er helt klart foregangsmand for nymodens smartphones, og jeg forstår til fulde den begejstring, som iPhonisterne udtrykker, når de med blanke øjne roser telefonen. Her i huset nøjes vi indtil videre med en iPod Touch, som vel egentlig er en iPhone uden telefon – kan man sige det???

Hvorom alting er, så er det af og til en god ide at passe på udstyret. Basta på TV2 viste for kort tid siden hvilken bøvl iPhone-ejerne har med at få repareret deres iPhones ved den mindste fejl, og det understøtter på bedste vis, at det betaler sig at passe rigtigt godt på de små størrelser. En af de ting, som man kan overveje er at købe et cover til telefonen, så den bliver en anelse mere beskyttet. Sådanne covers kan købes mange steder.

Også mere sexy ting
Et af de steder vi faldt over, er hos Tryus, som er en dansk online shop. Her får man mange spændende ting, blandt andet antivirusbeskyttelse og andre sikkerhedsprogrammer. Desuden sælger Tryus udstyr til iPhone, blandt andet et cover, der magter at lade din iPhone op, hvis du løber tør på farten. Ret genialt hvis man kommer af sted uden opladeren. Der er desuden covers i plastic, læder, neopren og mange andre udformninger. Tjek også den smarte multioplader (den hedder Refresh), der kaperer at lade dine Apple-gadgets og andre smartphones op, hvis de anvender Mikro USB, Mini USB eller USB stik. Er du en person, der mener at eje alt, så tjek gadgets-sektionen ud. Her finder du for eksempel en USB cykelmus, en USB hund og en sexet USB pole danser.

www.tryus.dk/site/Onlineshop/tabid/174/Default.aspx

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.