Egen webshop til 60 kroner

Egen webshop til 60 kroner

Går du med en drøm i maven om at skabe din egen webshop og sælge varer til det ivrige netfolk, har du nu chancen for at realisere drømmen til 60 kroner om måneden. Nettips er affiliate for 123hjemmesider, og de har pæn stor succes med at integrere webshops i deres nuværende hjemmesideløsning. 123hjemmeside er et tilbud til folk, som ønsker deres egen hjemmeside, men som ikke orker at bruge en masse krudt på at tænke i domæner, teknik, webhotel og hvad der ellers er af teknologisk støj, når der skal etableres hjemmesider. Man tegner et abonnement hos 123hjemmesider, hvorefter man i et simpelt og nemt system opretter og vedligeholder sin hjemmeside.

I webshop løsningen fra 123hjemmeside er der mulighed for at modtage betaling for varerne via Paypal – verdens mest udbredte net-betalingssystem. Det hele foregår stort set på samme måde, når folk handler på sites med mulighed for Dankortbetaling. De kigger nærmere på dine varer, og hvis de pludselig brænder for at købe nogle af varerne, puttes de på sædvanlig måde ned i en indkøbskurv for til sidst at gå til kassen og betale for varerne. Det smarte i 123hjemmesides koncept er at du er lynhurtigt i gang med din egen webshop. Via ganske få klik er du på vej til at starte din webshop, og du slipper for en masse teknisk knas og besværende detaljer.

Webshop for 179 kroner i kvartalet

Det skal samtidig siges, at 123hjemmesides webshopløsning ikke er den mest fleksible løsning på markedet. Du kan sagtens skabe flottere og mere dynamiske webshops hos andre udbydere eller via en CMS som WordPress, men da det langt fra er alle, som orker at bruge alt for lang tid på sådanne detaljer, er 123hjemmesides webshopløsning sådan set udmærket, altså så længe man er klar over begrænsningerne i systemet. Her tænker jeg især på webdesign og andre spændende funktionaliteter som for eksempel relevante varer og mersalgsfunktioner.

Prisen for denne webshopløsning er 179 kroner i kvartalet. Det er bestemt ikke dyrt for en webshop, men husk at du så ejheller får lige så mange muligheder, som hvis du opretter en webshop hos anden udbyder. Til gengæld er webshopløsningen hos 123hjemmesider særdeles prisvenlig.

Få klik – så er du i gang – start med at klikke her

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.