EaseUS Todo Backup Home

EaseUS Todo Backup Home

Mange spørger mig igen og igen: – Hvordan sikrer jeg mig bedst mine digitale billeder samt dokumenter, som ligger på min computer? Igen og igen svarer jeg: – Tag regelmæssig backup. Nyt spørgsmål: – Hvordan gør jeg det?

I de seneste år har jeg lagt de vigtigste ting op i skyen hos forskellige leverandører af den slags: Dropbox, Microsoft og Google for blot at nævne nogle få stykker. Men du kan også æk vælge at tage en backup til en ekstern harddisk. Dette kan være den mest praktiske løsning, hvis du for eksempel er på aften uden en internetforbindelse over hovedet.

Gem din backup på et eksternt lager

Det er klart en fordel at gemme din backup på et ekternt lager, for hvis computerens harddisk går i stykker, mister du også din backup. Derfor er det en glimrende ide at gemme din backup på en ekstern harddisk eller på en tilpas stor USB nøgle. Men hvordan foretager du nemmest en backup?

Personligt gemmer jeg mine filer og mapper ved at trække dem over på et eksternt lager med musen: Træk og slip så at sige. Man kan også bruge et program til at assistere med opgaven. Der findes mange backup programmer på markedet. Et af disse hedder EaseUS Todo Backup Home.

Automatisk backup på bestemte tidspunkter

Det er et program, som hjælper til med at få taget den form for sikkerhedskopiering, som du ønsker. Er det en backup af filer og mapper? Er det backup af hele systemet? Er det backup af en partition? Du kan også vælge at clone en disk, hvis du ønsker at overføre ”spejlet” til en anden harddisk.

Smart Backup er en feature du kan bruge til at tage en backup automatisk på bestemte tidspunkter, og File Monitoring er en smart detalje: hvis programmet opdager ændringer i valgte filer og mapper, vil EaseUS Todo Backup Home automatisk snuppe en ny sikkerhedskopi.

EaseUS Todo Backup Home er et Windows program, som skulle virke stabilt og nemt at have med at gøre. Prisen er 29 dollars, altså cirka 200 kroner.

www.todo-backup.com/home/home-backup.htm

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.