E-handel ved computeren

E-handel ved computeren

Har du Dankortet parat? Er du blevet en stabil e-handler? Synes du at det er nemt at handle på nettet? Så fortæller en ny undersøgelse foretaget af Epinion for FDIH, at du sikkert sidder ved din computer, når du handler i en e-shop. Selv om smartphones vinder frem i samfundet, foretrækker vi stadig at handle ved computerens tastatur og skærm. Det er der sikkert mange årsager til, og skal jeg se helt egocentrisk på sagens kerne, må det blive at jeg også helst handler ved min computer frem for at bruge min Android smartphone. Dels giver computeren bedre overblik og dels synes jeg ofte at de ellers smarte trykfølsomme skærme ikke mestrer mine input…

Men der hersker ingen tvivl om, at brugen af smartphones i diverse e-shops stiger. Hver fjerde fra børnefamilier har handlet via mobiltelefonen inden for den seneste måned, mens hver femte dansker under 25 år har handlet via mobilos. De fleste bruger telefonen, når de er hjemme, men tallet er stigende for de kunder, der handler mens de er på farten. 13 procent har således foretaget indkøb på deres smartphone, mens de var væk fra hjemmet. Personligt har jeg stadig det første ”rigtige” e-handelskøb til gode via min Samsung Galaxy Nexus, mens husets iPad har været i swing. Hvad med dig? Handler du på nettet via mobilos?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.