Du kan gemme videoklip fra nettet

Du kan gemme videoklip fra nettet

Pimpfish. Sikke et navn, og det har intet med spændende egnsretter til grill at gøre. Det er et stykke fynsk software, der er udviklet til browserne Microsoft Internet Explorer og Firefox. Det er netop disse to browsere, som langt de fleste internetsurfere anvender, når de klikker løs på nettet, og Pimpfish er et gratis plugin (ekstraprogram), der tilfører udvidede muligheder i de to browsere.
Med Pimpfish installeret på computeren får du nemmere adgang til at gemme billeder og videoklip fra de hjemmesider du besøger. Der er tale om en ganske ny udgave af programmet, der både fås i en gratis- og i en købeversion og som er tilført ekstra funktioner siden den første version så dagens lys. Og hvad kan den så bruges til, denne underlige fisk?

Sådan kan du gemme videoklip fra internettet
Først og fremmest er det nok muligheden for at gemme diverse videoklip på internettet, der vil fange folkets bevågenhed. Det er ingen hemmelighed, at videoklip er en uhyre populær fritidsfornøjelse på internettet, og hjemmesider som Google Video, YouTube, MySpace og mange andre svømmer i videoklip, som folk glædeligt lægger op til mange andre surferes glæde. Disse videoklip lægges imidlertid op på nettet ved hjælp af en teknologi der gør, at det ikke er muligt at gemme klippene på sin harddisk.

Det forsøger Pimpfish at lave om på med en ekstra værktøjslinie i browseren. Det lykkes nu ikke helt for fisken. Den kan sagtens hente og gemme de billeder den støder på undervejs, men når det handler om at downloade videoklip, kommer den alt for ofte til kort, og en noget besværlig metode skal til for at få det til at lykkes. Det kan lade sig gøre, men helt brugervenligt er det nu ikke. Inden du går helt amok med at gemme billeder fra nettet, så husk at loven om ophavsret også gælder på nettet. Groft sagt er det ikke tilladt at downloade og gemme noget fra nettet, uden at man har ejermandens tilladelse.

www.pimpfish.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.