Du får denne bog i julegave

Du får denne bog i julegave

Om ni dage kan du godt begynde at varme op til juleaften og ræset omkring juletræet. Den 24.12. står og banker på, og de fleste af os har på et eller andet niveau travlt med at tænke julegaver. Også folket på Nettips. Nu landede en pressemeddelelse fra Saxo. Saxo sælger bøger og skulle efter sigende være gode til det, så hvorfor ikke kaste et blik på de ord, som de har på hjerte.

Det handler om hvilke bøger, der bliver de mest populære under juletræet anno 2014. Saxo løfter meget hurtigt sløret for, at det især bliver nordiske krimier, der vil husere juletræsfoden, inden gavepapiret flås af pakken. En af mine egne favoritter er Jussi Adler Olsen. Hans bøger om Afdeling Q er god underholdning og kilde til dejlig afslapning, og min søde kone, der hedder Lone, har købt bogen til mig, så jeg kan få slappet en smule af i min juleferie.

Nå, men Jussi er populær og det er Lars Kepler, Jan Guillou og Sara Blædel også. Deres seneste bøger ligger på en flot top ti, som især udgøres af serier, idet seks ud af de ti toppere er fortsættelser af en eller anden serie. Tag eksempelvis Ken Follet, som er det tredje bind i den historiske Century-trilogi.

Well, her kommer top ti, og så kan du vist roligt regne med at du får en af disse bøger, hvis der ligger bøger og venter på dig juleaften. Skulle jeg udpege en bog, som jeg godt kunne tænke mig at læse – ud over Jussis Den Grænseløse – må det blive Jan Guillou. Hvilken titel er din favorit?

  1. Den Grænseløse, Jussi Adler Olsen
  2. På kanten af evigheden, Ken Follett
  3. Kvinden de meldte savnet, Sara Blædel
  4. Stalker, Lars Kepler
  5. Kaptajn Dinesen, Tom Buk-Swienty
  6. Stå fast, Svend Brinkmann
  7. Fruen kommer i dag, Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard
  8. Syv satans lange dage, Jonathan Tropper
  9. Ikke at ville se, Jan Guillou
  10. Fletninger, Laura Kristine Arnesen og Marie Moes gaard Wivel

www.saxo.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.