Dropbox på Mac, Windows og smartphones

Dropbox på Mac, Windows og smartphones

Af Preben Harder

Mange af os kender situationen, når vi bruger flere forskellige styresystemer på computere og smartphones. Du retter på en fil på en computer og er du nødt til at sende en e-mail til dig selv med filen  eller overføre på USB-stik, så dine computere er ajour. Hvis du, som jeg, har en Mac derhjemme, en Windows arbejdscomputer samt en Iphone – og ønsker at alt er ajour og tilgængelig til enhver tid, så er fremgangsmåden denne:
Download programmet Dropbox til din Mac. Download programmet Dropbox til din Windowsmaskine og download Dropbox Apps til din Iphone eller Android. Du bruger samme e-mailadresse på de maskiner, der skal være med i synkroniseringen. Flyt de mapper eller filer som skal synkroniseres ind under mapperne My Dropbox på hhv. Mac og Windows. Færdigt arbejde.

Retter du noget på din arbejdscomputer, vil Dropbox omgående rette den tilsvarende fil på Mac og Iphone, hvis du altså er på nettet.  Eller sidder du hjemme og retter en fil på Mac, eller opretter en ny eller sletter en fil, er der omgående overensstemmelse på de øvrige.

Det er simpelthen fantastisk smart og let at arbejde med og virker hurtigere end Mac´s tilsvarende Mobileme. Dropbox er dog ikke et eksternt lager, hvor du kan sende filer til – endnu.  Jeg troede, at jeg kunne uploade en meget stor Iphoto-fil uden synkronisering til windowsmaskine.   Det kan man ikke – endnu. Men det kommer. Der arbejdes på det, har jeg hørt. Og så bliver Dropbox endnu smartere.

Ved at følge dette link vil du få 250 MB ekstra plads gratis. Det betyder at du i stedet for 2 GB får 2,25 GB – og det samme sker for denne artikels forfatter – altså en ren win win. God fornøjelse med Dropbox.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.