Dropbox med nye muligheder

Dropbox med nye muligheder

Dropbox er efter min mening et af nettets allerbedste tilbud. Du får stillet nogle GB gratis til rådighed, og så kan du ellers opbevare dine filer og mapper “i skyen”, så du altid har adgang til dem – hvis du har internetforbindelse til rådighed. Læs mere om Dropbox i denne artikel.
Nå, Dropbox er genialt, og her får du andre ideer til at udnytte din Dropbox endnu bedre. Hvis du har andre gode tips til Dropbox, bliver vi glade for dine kommentarer herunder.

Husker du at udnytte muligheden for at dele mapper med andre? Opret en mappe og lad kolleger, venner, familie eller bekendte få mulighed for at give og tage filer derfra. Du bestemmer hvad der skal være i mappen, for eksempel familiefotos fra ferien i Portugal, og så kan familien eller up- og downloade billeder i stor stil. Til glæde for alle. Virksomheder kan med fordel dele dokumenter og andre  filer med hinanden.

Hvis du tit bruger Dropbox , kan det være en fordel at gøre din Dropbox-mappe til din Dokumenter – du ved den mappe som er standardmappe for eksempelvis Worddokumenter på computeren. Højreklik på Dokumenter, vælg Egenskaber og angiv at din Dropboxmappe skal være dine Dokumenter (håber du forstod hvad jeg lige skrev…).

Dropbox som webhotel?
En nem måde at have den personlige startside på, er at oprette et HTML-dokument og placere alle dine favoritlinks på siden. Når denne side er på plads, lægger du HTML-filen ind i din Dropbox. Når du herefter er på farten, logger du ind i din Dropbox og vupti: så har du alle favoritlinks ved hånden. Husk at du også kan lægge musik i din Dropbox. Det er faktisk ret genialt, da du herved altid har yndlingsmusikken klar på for eksempel din iPod, smartphone eller sekundære pc.

Brug Dropbox som webserver! Måske en anelse ualmindeligt men ikke desto mindre muligt. Put dine HTML-filer i Public-mappen. Herefter kopierer du Public-linket hen til din hjemmeside, hvorefter du har en lidt besværlig, men ok URL, som du kan bruge som hjemmesidehost.

Vær dog varsom med hvad du lægger i boxen. Dels kan Dropbox gå bankerot i løbet af natten, deres serverpark kan bliver overhældt af brændende olier og deres backups kan blive inficeret med en slem Facebookvirus. Dels risikerer du at listige folk hacker sig ind på din konto og snuser rundt derinde. Som altid: tænk dig godt om.

Bonus
Hvis du endnu ikke er på Dropbox, kan du få 250 MB ekstra gratis plads ved at følge dette link. Det giver således også ekstra plads til os 🙂
https://www.dropbox.com/referrals/NTE4OTcwMDk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.