Driving Speed 2 Free Full Game

Driving Speed 2 Free Full Game

Alt koster penge i vore dage, men heldigvis kan man ind i mellem finde gratis spil på nettet. Dette er et bilspil, der foregår på to forskellige baner. Spillet hedder Driving Speed 2, fylder små 122 MB, og det skal hentes, udpakkes og så installeres. Under installationen bliver man tilbudt en toolbar, og den ville jeg nok undlade at installere, hvis jeg var dig.

Der er mulighed for at køre mod op til 11 computerstyrede modstandere ad gangen eller over LAN med otte venner. Grafikken er rimelig og bilerne er forholdsvis nemme at styre. Der er samtidig mulighed for at skifte bil, farve samt at vælge om det skal være automatisk eller manuelt gear. Spillet giver desuden mulighed for at ændre modstandernes evner på banen.

Musikken er ikke noget at skrive hjem om, men motorlyden er ret fed. Under opstart af spillet kan du se, om spillet har fundet dit grafikkort og om spillet har den rigtige opløsning. Jeg har prøvet at køre en anti-spyware samt antivirus og der blev ikke fundet noget. Har dog ikke prøvet at køre spillet på LAN.

Du kan hente spillet på en af de mirrors der findes her på siden: www.gamershell.com/download_24742.shtml

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.