Dragon Age II

Dragon Age II

Så er det nye Dragon Age landet på spilhylderne, og for folk, der ikke ved hvad jeg taler om, kan jeg fortælle, at der er tale om et grafisk flot RPG spil (rollespil) fra firmaet BioWare, der hører under Electronic Arts. Dragon Age II er titlen på spillet, som af nogen er kåret som det bedste RPG spil nogensinde. Flot anmeldelse må man sige. Spillet har fået karakteren 94 procent hos PC Gamer (USA og Storbritannien), 9/10 hos Official Xbox Magazine og 9/10 i PlayStation: The Official Magazine. Så bliver det næppe meget flottere.

Dragon Age II giver dig mulighed for at følge eventyreren Hawkes vej til magtens top lige fra hans ydmyge situation som en af de få overlevende flygtninge efter ødelæggelsen af hans hjemland til heltestatus i hele Kirkwall. Hawkes vej mod magten sløres bag en tåge af mysterier, og disse mysterier er drivkraften bag historien, der spænder over et helt årti. Du kommer til at opleve og påvirke, hvordan legenden udvikler sig ved at skabe de mest dødbringende alliancer, træffe svære, moralske valg og opbygge både rigdom og berømmelse, mens de sikrer deres plads i historiebøgerne og forandrer Dragon Age-universet for altid.

Oplevelsen på Xbox-versionen vidner om flot grafisk arbejde fra BioWare, og man kan kun blive ekstra imponeret over den detaljerigdom, der ligger i spillet. Nu er jeg ikke den helt store RPG’er, men det synes tydeligt, at der er brugt mange mandetimer på at skabe et storslået spil. Dragon Age II fås til PlayStation 3, Xbox 360, pc og Mac.

www.dragonage.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.