Download videoklip

Download videoklip

Nettet bugner med videoklip i alverdens udformninger. Unge dumdristige mænd, som udfører halsbrækkende handlinger, ungmøer som afprøver deres webcams, fagfolk der demonstrerer hvor nemt det er at slå telte op, videnskabsmænd der udfører finurlige forsøg og sportsfolk der serverer stor underholdning. Dette er blot et lille uddrag af de videoklip, der venter på dig på internettet, og det handler såmænd bare om at finde videoklippene. For de er der. Men hvad nu hvis du falder over et videoklip, som du godt kunne tænke dig at gemme på harddisken? Jo, så installerer du det gratis program, AllVideoDownloader.

Der skal blot hentes omkring tre MB, men så er du også klar til at installere programmet. Fidusen ved AllVideoDownloader er, at du indtaster URL’en på det videoklip, som du gerne vil gemme. Programmet er i stand til at gemme videoklip fra over 280  forskellige videosites på nettet, heriblandt Youtube, Dailymotion, Vimeo, Yahoo video, Myspace, MSN Video, BBC, Kontraband, Dumpalink, Wimp og altså mange, mange flere. Og det virker.

  1. Du finder det videoklip du gerne vil gemme
  2. Du kopierer URL’en
  3. Du åbner AllVideoDownloader
  4. Du indsætter URL’en i adressefeltet
  5. Nu downloades videoklippet til en videomappe i dine Dokumenter

Du bestemmer endda selv hvilket format videoen skal gemmes i, for der er masser af formater at vælge imellem, blandt andet avi, wmv, mpeg2, mov, mp3, iPod og dvd. der er altså tale om et ganske nyttigt program for folk, der elsker at downloade videoklip, men pas på! Det kommer nemlig hurtigt til at fylde en masse på disken!

www.allvideodownloader.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.