Download gratis kabaler til Windows

Download gratis kabaler til Windows

Kabaler! Jeg elsker kabaler. Især når jeg holder ferie. Somme tider får Nettips inspiration til artikler fra diverse nyhedsbreve. Et af de nyhedsbreve jeg er glad for at modtage hver fredag stammer fra Britt Malka, som for nogle uger siden bragte et tip om gratis kabaler til folket. Dette tip får du herunder, og hvis det er noget, der falder i din smag, bør du abonnere på Britts nyhedsbreve. Det er gratis, og du kan altid afmelde det uden problemer, hvis det ikke indfrier dine forventninger.

Hent gratis kabaler – også til Windows 7

En af de helt store fornøjelser på computeren, er gratis kabaler. Mange mennesker lægger dagligt en masse gøremål til side for at udfordre computeren i en omgang seriøs kabale. Windows 7 er ”født med” syv-kabalen, men måske kunne du tænke dig et lidt større udvalg? Det er ikke noget problem, hvis du downloader en gratis kabale-pakke, 123 Free Solitaire. Den indeholder 12 forskellige kabaler, og lyd og grafik må absolut siges at være helt i orden. Og den virker også helt perfekt til Windows 7. Hvilke gratis kabaler venter? Jo, du kan vælge Klondike, Diplomat, Edderkoppen, Grandfathers clock, Flower garden, Pyramide, Royal rendevouz og Yokon.

Edderkoppen fås i 3 forskellige versioner

Du skal blot downloade 2,7 MB, og når programmet er installeret, er du klar til at vende kort, altså lægge kabaler. Sådan kommer du i gang: Gå ind på www.123freesolitaire.com og klik på knappen Free download. Herefter scroller du ned i bunden af siden, hvor du klikker på den røde knap Free download ud for ”Completely free”. Et nyt vindue dukker op, og her klikker du på Download now. Når du har valgt at gemme filen, starter din download. Når den er overstået, dobbeltklikker du på filen og starter installationen af dine gratis kabaler. Efter få sekunder har du en stak nye kabaler til din rådighed i din Windows 7. Held og lykke.

www.123freesolitaire.com

For resten: ved du godt at man kan lægge kabaler, når man er 2 personer? De fleste vil nok kende scenariet hvor man lægger en kabale helt for sig selv. Det britiske ord for kabale er “patience”, hvilket oversættes til tålmodighed. Det er lige netop tålmodighed, der skal til, når man lægger kabale, for tro ikke at den går op hver gang. I øvrigt mener man at kabaler stammer tilbage fra 1700-tallet.

Modtag vort gratis nyhedsbrev! Det er spækket med godbidder!

* Din mailadresse:

Email marketing by MailPlatform.dk

Læs også

4 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.