Download gratis film på Internet Archive

Download gratis film på Internet Archive

Gratis film er altid populært, især hvis det er film i fuld udgave. Ikke trailer. Ikke reklamespot. Ikke halve film. Nul, hele gratis film i fuld længde tak! Og det kan man nu gøre på det som hedder Internet Archive.

Inden du nu bryder ud i vild jubel, skal jeg understrege at det hverken er Jagten, Hobbitten, Skyfall eller De Urørlige, der er tale om. Desværre. Så heldig har man ikke lov at være, og desuden er disse nyere film aboslut bedst på et biograflærred. Nej, der er anderledes gratis film, der er tale om.

Mange springer direkte til YouTube for at se gratis film, men på Internet Archive kan du downloade gratis film i mange forskellige afskygninger. Nu skal det fra start nævnes, at der er tale om film fra 1920 til 1960, altså ikke ligefrem premierefilm… Men når det er sagt, er der faktisk mange perler imellem, hvis man kan tåle gensyn med dygtige skuespillere. Der er naturligvis forskel på datidens og nutidens film på mange områder, men alt andet lige kunne man sagtens skrive og producere veldrejede film ”dengang”, og du har nu chance for at hente sådanne film helt gratis.

Skal man kaste et lille blik på nogle af de gratis film du kan downloade, kunne det for eksempel være

  • Den sidste mohikaner
  • Scrooge
  • The Phantom of the Opera
  • Dick Tracy
  • Utopia
  • Charlie Chaplin
  • Tarzan

Der er desværre ikke et særligt godt søgefelt på hjemmesiden, så det er en klar fordel, hvis du kan gå direkte efter filmen via titel. Hertil kan du bruge den alfabetiske oversigt. Der er også gratis danske film imellem, men det er vist ikke noget særligt at skrive hjem efter – efter få sekunders gennemskimning.

www.archive.org/details/movies

Kig efter gratis film på bestemte sprog

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.