Doro: ny klaptelefon

Doro: ny klaptelefon

Når det handler om mobiltelefoner og smartphones til landets ældre generation – den generation som også kaldes for seniorer – er det typisk mærket Doro, der rammer vores læber. Dorto har formået at skabe opmærksomhed omkring mobiltelefoner til de ældre borgere. Større knapper og knapt så mange funktioner gør Doro til et glimrende valg, når vores ældre medborgere skal ud at vælge anden mobiltelefon. Hidtil har mobiltelefonerne fra Doro været så som så, når det handler om de store smartphoneagtige funktionaliteter, men nu forsøger Doro at hive en masse point hjem med en lille ny klaptelefon. Modellen hedder Doro Phone Easy 632, og som noget helt nyt har denne klaptelefon indbygget GPS.

Med GPS ombord kan Doro altså nu bruges, hvis man skal på tur og man ikke orker at medbringe den lille trofaste GPS, som ligger i mange handskerum i danske biler. Det indbyggede kompas skal nemlig nok hjælpe folket på vej, hvis de er kommet på afveje. Man kan indtaste adressen, og så guides man ellers fra A til B. Netop denne GPS funktion har åbenbart været efterlyst, hvis man spørger Rudi Iversen, som er såkaldt country manager i Danmark for det svenske firma. Han siger:

– Vores undersøgelser viser, at flere og flere i de ældre målgrupper efterspørger GPS-funktion i deres mobiltelefon, uden at de er helt klar til en smartphone. For dem er Doro PhoneEasy 632 et godt alternativ. GPS- og kompasfunktionen er nem at anvende, og det giver en stor tryghed at vide, at man altid kan finde vej, hvis man fx er ude at gå en tur i skoven og skal finde tilbage til sit udgangspunkt

Man kan få den lille Doro i fire forskellige farver, og der er indbygget kamera så man kan dele billeder og videoklip med venner og familie. Du kan også konfigurere din e-mail, så den kan læses på farten, og det hele sker som sagt i Doros ældrevenlige univers med store knapper. Jeg har ikke kunnet se prisen på Doro klaptelefonen, men tjek nærmeste forhandler eller foretag en søgning i Google. Du kan naturligvis læse og se mere på hjemmesiden for Doro.

www.doro.dk/Kampagner/Doro-PhoneEasy-631632-NYHED

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.