Doro mobiltelefon

Doro mobiltelefon

Doro er en svensk virksomhed, som har specialiseret sig i at skabe særdeles brugervenlige mobiltelefoner. Doro telefoner er måske mest kendt for at være oplagte til forbrugere, der er kommet op i alderen, og som finder en traditionel mobiltelefon eller smartphone for indviklet med for små taster og knapper generelt. Doro blev grundlagt i 1974, og i 2007 blev den første brugervenlige mobiltelefon lanceret. Det viste sig at være et hit, og i dag er Doro tilgængelige i mere end 30 lande. Nu er Doro ude med endnu en ny mobiltelefon, Doro Liberto 810. Det skulle være en smartphone til det modne publikum, som Doro så diplomatisk udtrykker det i en pressemeddelelse.

Doros lille ny har et intelligent tastatur på skærmen, som skulle være i stand til at lære folks personlige præferencer og mønstre at kende. Mobiltelefonen har 3 fysiske knapper, der gør det nemt for brugeren at navigere rundt i mobiltelefonens menuer og nyttige funktioner. Ergonomien, størrelsen og vægten gør, at Doro mobiltelefonen ligger godt i hånden og er nem at betjene. Tag et foto med det indbyggede kamera og send det til familien via få klik og tryk på mobiltelefonens trykfølsomme skærm. Styresystemet er Android, og Doro Liberto 810 er udstyret med Doro Experience Manager, som gør det let at sikkerhedskopiere og opdatere mobiltelefonens indhold via internettet.

– Indtil videre har det været svært for mange uerfarne brugere at skifte til en smartphone. Vi mener, at alle skal kunne få gavn af de seneste teknologiske muligheder, og derfor har vi skabt en telefon, hvor den nyeste teknologi er let at bruge for alle, siger Rudi Iversen, Country Manager, Doro Danmark. Prisen for denne Doro mobiltelefon er ukendt, men mon ikke den går hen og bliver et potentielt hit under juletræerne…

www.doro.dk

{fcomment}

Læs også

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.