Dockingstation til den bærbare

Dockingstation til den bærbare

Render man tit rundt med en bærbar fra sted til sted – for eksempel fra privaten til job – skal man garanteret betale den nye multimedieskat… Nej, spøg til side. Hvis man ofte transporterer rundt på laptoppen, kan det være en fordel med en såkaldt dockingstation. Sådan en station er ganske praktisk, når det handler om at tilslutte alt ens grej til maskineriet. Nu er Targus ude med en dockingstation, hvor du kan nøjes med at koble hele molevitten til ved hjælp af ét USB kabel.

Denne dockingstation hedder noget så elegant som USB 2.0 Universal Docking Station med Video, og med sådan en fætter indenbords er det pludselig meget nemmere at rende fra sted til sted. Glem alt om at koble eksempelvis skærm, mus, tastatur, harddisk og så videre fra hver gang du rejser dig fra din arbejdsplads. Ét USB-stik og så er du ellers parat til at finde matriklen derhjemme. Med dockingstationen kan du desuden køre billeder og video i høj opløsning på en ekstern skærm.

Docking stationen kan bruges til alle typer af bærbare uanset mærke. Den er enkel og kompakt og kan let skubbes ind under computerens bagerste del, så man opnår en bedre ergonomisk skrivestilling. Den har i alt fire Hi-Speed USB-porte, hvoraf de to er ”always on”, så brugeren kan oplade mus og mobiltelefon, mens computeren er slukket eller i dvale tilstand. Det er en ret praktisk anordning, som mange sikkert bifalder. Prisen for USB 2.0 Universal Docking Station med Video er 1299 kroner.

www.targus.com/uk/product_details.asp?sku=ACP51EUZ

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.