Disse gratis tiltag kan du ikke undvære

Disse gratis tiltag kan du ikke undvære

Skræmmende overskrift, ikke sandt? Selvfølgelig kan du undvære mange af de gratis programmer vi ridser op herunder, men det er ikke ensbetydende med at det er fornuftigt. De senere år har budt på mange labre services og programmer til vores pc’er, og herunder ser du nogle af Nettips redaktionens favoritter. Vi er sikre på at du kender nogle af disse, og vi er også ret sikre på, at du kender nogen, som vi ikke kender. Ud med sproget i Kommentarfeltet!

Dropbox
En af de mest geniale ting jeg længe har set. Med Dropbox synkroniserer du dine vigtige filer og mapper fra computer til computer, fra telefon til computer, fra Linux til Mac og så videre. Desuden får du et par gratis GB stillet til rådighed.
Dropbox på pc, Mac, iPhone og smartphone

VLC
Skal du afspille videofilm eller dvd-skiver, løber du muligvis panden mod muren. Dette skyldes måske at din pc mangler et codec af en eller anden slags. VLC – Video Lan – er et gratis program, som mestrer mange – rigtigt mange – videoformater. VLC er et must have.
Ny VLC

CCleaner
Vi har alle behov for at rydde op en gang imellem, også på Windows computeren. CCleaner er et prisvindende program, som hjælper dig med den lidt kedelige proces. En scanning skal der til. Herefter finder CCleaner ofte mange MB, som er lige til affaldscontaineren.
Sådan renser du din pc

FileZilla
Har du din egen hjemmeside, eller har du købt plads på et webhotel? Så vil du med stor sikkerhed få brug for et FTPprogram, der sørger for overførsel af filer og mapper imellem harddisk og server. Her anvender vi FileZilla med stor fornøjelse. Ikke så megen hokuspokus. Bare død effektivt!
Gratis FTP med Filezilla

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.