Disse apps vinder i 2011

Disse apps vinder i 2011

iPad, Android, iPhone, Blackberry, Symbian og hvad de nu ellers hedder, er navne på en slags styresystemer til smartphones. Fælles for de fleste smartphones er, at det er muligt at hente ekstra apps, altså programmer, ned til mobilos. Denne pen er indehaveren af en Android telefon, og stamlæsere har sikkert bemærket, at der dukker flere og flere artikler op om apps her på Nettips. Årsagen er lysende: vi er flere der investerer i en smartphone eller tablet, og derfor er der ekstra bevågenhed omkring disse apps. PC Advisor har set på nogle apps, som bliver populære i 2011. Nettips nævner nogle af disse apps, og henviser ellers venligt til artiklen.


Skype med video til iPhone
iPhone-ejerne kan se frem til at hente gratisprogrammet Skype ned til deres telefon. Det bliver nemlig muligt med videobaserede telefonsamtaler via Skype. Det anbefales at bruge WiFi, men ellers kan du prøve lykken med 3G.


Skyfire browser til iPhone, iPad og Android
Her er en alternativ browser, når du surfer på nettet via din teknologiske dims. Skyfire er rost af mange for at være en god browser, og den skulle kunne håndtere Flash – noget som fx iPhone er blevet kritiseret for ikke at kunne.


Facebook til iPad
Det må jo komme: en apps (hedder det mon det i ental???) som kan bringe Facebook ind på de eftertragtede iPad maskiner, der invaderer verdensborgerne. Facebook har over en halv millard registrerede brugere, så derfor er denne app obligatorisk at hente ned. Næsten da…


VLC til Android
Endelig skal VLC nævnes. Dette geniale, intelligente og højt roste program afspiller de fleste videoformater på markedet. VLC er et must på enhver pc. Nu er VLC også på vej til Android, og så kan vi godt glæde os til at afspille de fleste videoklip – også de med irriterende filendelser!


Læs hele artiklen hos PC Advisor

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.