Diskrete højttalere til den bærbare

Diskrete højttalere til den bærbare

Musikken spiller. Og det gør den tit, når jeg sidder ved tastaturet. Derfor har højttalere og høretelefoner en central rolle i mit computerudstyr. Jeg sætter pris på, at lyden er bare nogenlunde, og et godt stykke musik lyder pludselig som noget fra Radio Luxemburg dagene, hvis lyden skratter igennem dårlige højttalere. Sådan er situationen på de fleste bærbare computere. De indbyggede højttalere er ringe og kan næppe gøre mange musikentusiaster glade. Det gør et par nye højttalere fra Sandberg næppe heller, men jeg er sikker på at humøret hos de musikgale bliver bedre, hvis man investerer lige omkring 120 kroner for dette sæt kompakte højttalere fra Sandberg.

Stikkontakt ikke nødvendig
Navnet på sættet er Sandberg USB Cube Speaker Set 2.0, og det skal øjeblikkeligt understreges at det ikke er hifi på JBL niveau. Slet ikke, men personligt har jeg nu fået mig en arbejds-pc, der magter at spille musik på et tåleligt niveau. Det er således at jeg ikke har behov for at trykke den af, mens jeg arbejder, men alligevel er det rart at lyden er nogenlunde. Og det er den med dette sæt fra Sandberg. Sættet er småt og fylder ikke meget på skrivebordet. Desuden er det så smart, at man er uafhængig af strøm og forstærker, idet højttalerne trækker strøm direkte fra pc’en via USB stikket.

– Så kan man også tage dem med på ferien, uden at skulle tænke på om højttalerne nu også passer til stikkene på hotellet i et fremmed land. Det er rigelig besværligt i forvejen med alle de andre ting man skal have til at passer, siger Martin Hollerup, direktør hos Sandberg A/S.
Et pænt design med sølvfarvede flade højttalerenheder med et diskret blåt LED lys i de transparente baser er den slags, som gør at man roligt kan have sine CUBEs stående fremme. Der er også en volumenkontrol på samt stik til hovedtelefon. Et oplagt julegavehit til 119 kroner.

www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.