Din plads i “Skyen” – 15 GB gratis!

Din plads i “Skyen” – 15 GB gratis!

(Dette indlæg er venligt indsendt af Bent Vester)

Tænk om dit IT værktøj blev stjålet, kørt over, eller på anden måde gik bort ! Har du en BackUp af din sidste opgave, billeder og andre dokumenter, eller er du forberedt på at kunne tilgå dine Data, på enhver anden PC, Mobil eller Tablet, uanset om det er en enhed fra Microsoft, Apple eller Android!

Der er en ny gratis plads i Skyen til dig, hvor der er 15Gb lager til din disposition, og så får du oven i købet gratis en hel office pakke samt e-mail klient, hvor du kan se alle dine e-mail konti!

Programmet, hhv. apps skal installeres på din enhed, og du skal gøre din lokale mappe i tilgængelig off-line, hvilket betyder, at dine data automatisk bliver synkroniseret mellem alle dine IT enheder, umiddelbart efter du har gemt den sidste fil i din lokale mappe.

Desuden kan du tilgå dine Data fra enhver IT enhed, blot du har adgang til Internettet, og al denne trafik er naturligvis krypteret !

Det drejer sig om: Microsoft OneDrive !

Hvorfor skriver jeg om OneDrive? Fordi jeg er virkelig imponeret over dette gratis værktøj, med dette program kan du gøre næsten alt, lave et CV, ansøgninger og kontrakter i Word, lave dit budget i Excel, lave dine præsentationer i PowerPoint, lave dine indkøbslister, huskesedler, og gemme dine opskrifter m.v. i OneNote, og ud over alt dette kan du tilgå dine E-mail konti i Outlook, styre dine Kontakter i Personer, gemme dine aftaler i Kalender, og som rosinen i pølseenden, alle dine Dokumenter, Billeder m.v. bliver gemt i OneDrive, som også kan indeholde f.eks. dine Foretrukne links og måske Portable Apps m.v.

Desuden kan du dele udvalgte filer og/eller mapper med de af dig udvalgte personer, f.eks. hvis du er i en arbejdsgruppe, så kan du dele arbejdsgruppens mappe i mellem deltagere i gruppen, eller du kan dele billeder af dine kære med dine forældre, kun din fantasi kan begrænse brugen her !

I mappen Portable Apps gemmer jeg et yderst vigtig værktøj for mig. Det er et program der krypterer ALLE mine adgangskoder, som jeg efterhånden har +50 af, programmet har én hovedindgangskode, som selvfølgelig er kompleks og kun brugt én gang, og ved at gemme den på dine IT enheder og i Skyen, kan du altid slå op på et af dine mange adgangskoder. Programmet hedder KeyPass og du kan finde det her: www.keepass.info men for at kunne bruge det på min måde, skal du vælge den “Portable” version under “Downloads”.

Tilbage til essensen i denne artikel, så kan du læse mere om hvordan Du kan få OneDrive gratis, det eneste krav fra Microsoft er, at du opretter en ny e-mail adresse, du behøver dog ikke at bruge den, det er helt op til dig, men her kan du læse mere, om min artikel har vakt din interesse:

https://onedrive.live.com/about/da-dk/?wt.mc_id=oo_onedrive_brand_learnmore_versatile

Med venlige hilsner
Bent Vester

Læs også

3 Comments

  1. Martin (Hjemmeplejen)

    Det er en udemærket tjeneste og selv om jeg bruger Linux, er det den foretrukne officepakke til mig. Tidligere har jeg benyttet mig af Googles “sky” men har droppet dette, da min tidligere konto blev forsøgt hacket hele tre gange på 14 dage.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.