Det kan du også bruge YouTube til

Det kan du også bruge YouTube til

YouTube er blevet en af de hjemmesider i verden, som har flest besøgende pr. dag. Jeg kender ikke tallene præcist, men jeg vil anslå at YouTube ligger i top 5 på verdensplan. Verdens nummer 1 er Google, og Google ejer i øvrigt også YouTube.

De fleste af os bruger YouTube som et sted, hvor vi hænger ud og ser videoklip. Mærkelige videoklip. Mystiske videoklip. Sjove videoklip. Anderledes videoklip. Alt i den stil. Men du kan også bruge YouTube som en kanal, hvor du selv bidrager til festen.

Dette kan være som privatperson eller som repræsentant for et firma, hvor du hjælper firmaet med at promovere varer og ydelser. På Zigns.dk har Kim Hansen skrevet en fremragende guide til tips, hvor hun giver gode ideer til, hvad du også kan bruge YouTube til. Lad os se på nogle af dem.

YouTube til videndeling

Hvis du er ekspert på et område, kan du med rette indspille et videoklip, hvor du kloger dig om emnet. Hvis du ved alt om hundeadfærd, så fortæl og vis det på et videoklip. Folk vil hurtigt anse dig for at være ekspert. Overvej at krydre din session med at kloge dig på et bestemt produkt eller ydelse.

Hvis du sælger reoler, sofaer eller plæneklippere, kan du oveveje at lægge en samle eller skille-ad proces ud på YouTube. Sådan samler du en reol. Sådan skiller du din plæneklipper ad – og samler den igen. Noget i den stil.

Interviews

Overvej at hive en dygtig eller kendt person ind i dit hjemmestudie og foretag et interview med vedkommende. Træk guldkorn ud af munden på vedkommende eller giv ham noget chili.

Har du produceret nogle lækre og informative PowerPointpræsentationer? Konverter det til et filmklip og lad andre mennesker få glæde af din visdom.

Ved du godt at du også kan bruge YouTube til SEO? Ved at lægge en række labdre filmklip på din kanal og fintune med de rette søgeord, får du måske bonus ud af besværet.

Læs Kims fortræffelige indlæg her: www.zigns.dk/10-ting-youtube-er-perfekt-til-ogsa-b2b/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.