Det’ for kvinder

Det’ for kvinder

Mænd! Denne artikel er ikke for jer. I behøver ikke at læse videre. Det handler nemlig om et website – et website for kvinder. Websitet hedder Vi-kvinder, og navnet levner vel ikke nogle chancer for at blive mistolket. Vi-kvinder? Jo, det er for det stærke køn, vil nogen sikkert mene. Vi-kvinder har netop udsendt en pressemeddelelse – også til mandlige modtagere – hvor de gør opmærksom på websitets ti års fødselsdag. Hurra. Hurra. Hurra. Og så det lange. Men hvad er det der foregår på Vi-kvinder? Lad os røbe det for de kvindelige læsere på Nettips.

Dynamiske netværk for kvinder
Først og fremmest er kodeordet netværk, for Vi-kvinder handler om at præsentere nye eller eksisterende netværk for kvinder over 18 år og opefter. Og netværkene skal være aktive, for ellers lukkes de ned. Hvis der ikke sker noget i 30 dage, så kommer den store vægter og lukker netværkene ned. Derved garanterer Vi-kvinder, at der kun er aktive og dynamiske netværk på hjemmesiden.

– Den dynamik er vigtig, fordi Vi-kvinder.dk handler om at møde nye veninder og mødes til oplevelser og hyggeligt samvær. Når kontakterne er blevet skabt og emnet er udtømt har netværksgruppen i princippet opfyldt sit formål, og så vender man sig et par grader i netværket og deltager i andre spændende grupper – på den måde bliver det aldrig kedeligt at være med, udtaler Annemette Klæbel fra Vi-kvinder.dk. Vi-kvinder fejrer den runde dag med nye farver til logoet som udtryk for spændvidden blandt medlemmerne. Jeg havde håbet på at de havde indbudt til cacao og friskbagte boller, men det var der altså ikke noget af.

www.vi-kvinder.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.