Det bruger vi internettet til

Det bruger vi internettet til

Nå, så sidder du atter der og læser noget tekst på en hjemmeside, hva’? Det er formentlig en af de mest benyttede måder, som du udnytter din internetforbindelse til, ikke sandt? Mail læser du garanteret også. De sociale medier har formentlig også din interesse, så jeg gætter på, at du er ret alsidig når det handler om brugen af din internetforbindelse. Jeg vil dog gerne fortælle dig, hvordan status er, hvis man ser bredt på, hvad folket i verden bruger nettet til. Det gør jeg ud fra en infographic, som jeg linker til nederst.

2,4 milliarder mennesker er på internettet. Det anslås at vi er omkring 7 milliarder mennesker på jorden, så vi er altså over en tredjedel, der er på nettet. 78 procent af folk i Nordamerika er online. 1,7 milliarder mennesker i Asien er online. Ret imponerende. Tallet for enheder, der kobler sig på nettet er naturligvis endnu større. Nogen bruger både smartphone, tablet og computer, så antallet af enhder som er på nettet ligger på 8,7 milliarder enheder.

For hvert minut der går, lægges der 72 timers video op på Youtube. Hvert minut! Det anslås at over halvdelen af trafikken på nettet går til fildeling og streaming. Her er det altså Youtube og tjenester som Spotify og Netflix, der er aktive. Desuden deles der stadig massevis af filer. Lige som i de gode gamle dage, hvor mange havde travlt med at forbyde tjenester som Napster og Fileshare.

Og så lige den sidste: 19 procent af folk, som mødes og bliver gift, mødtes på nettet. Tillykke og lev lykkeligt sammen 😉

http://hostadvice.com/blog/impressive-internet-facts-sure-blow-mind/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.