Derfor skal du frygte Google

Derfor skal du frygte Google

De fleste af os anvender Google, når vi søger informationer på internettet. Googles database er enorm, og tjenesten er så lynhurtig, at vi næppe når at blinke med øjnene, før at den har fundet 1,8 milliarder forslag til os på et netop indtastet søgeord. Men Google ved mere end du tror, og på Buzzfeed har de ligefrem skrevet en artikel der handler om at du med sindsro bør frygte Google.

Faktisk kommer Buzzfeed med en række perler af eksempler på hvorfor du skal frygte Google. Nettips bringer her nogle af disse eksempler, men tjek linket nederst, hvor du ser flere eksempler med nydelige screenshots.

Google ved at du har besøgt sitet før. Hvis du er logget på Google, kan søgemaskinen nøje følge med i hvilke links du klikker på via søgeresultatet, og hvis du har klikket på et link tidligere, fortæller Google frejdigt, at du har besøgt hjemmesiden tidligere. Eksempel: Du har besøgt denne side 3 gange. Seneste besøg: 15-11-14

Googles automatiske søgeord giver ofte svaret på mange ubesvarede spørgsmål, eller også hjælper Google til at mysteriet bliver endnu større. Prøv for eksempel at skrive følgende i Google:

did dinosaur

Og bemærk så hvad Google foreslår af søgning …

Bemærk også de fantastiske billeder, som Google Street View præsenterer for dig. Billedet til dette indlæg er blot et lille eksempel af mange. Hos Buzzfeed kan du se hvordan Google overtræder færdselsloven, og hvordan Google bilen skræmmer små børn, så de vælter på cykel.

Google kan også gennemskue hvilken film du tænker på, når du indtaster noget om filmens handling i Google. Prøv for eksempel at skrive følgende i Google:

movie about butcher kills people

www.buzzfeed.com/mjkiebus/reasons-you-should-live-in-fear-of-google

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.