Denne knap hjælper dig i driver-helvedet

Denne knap hjælper dig i driver-helvedet

 

Tryk på knappen, vent 2 sekunder og bliv præsenteret  

over en liste med alle hardware-enheder som er opdateret eller skal opdateres.

Mangler du driver til ukendt hardware eller slet og ret ønsker at vide om alle driverne på din maskene er opdateret? Så er DriverIdentifier helt genial.

Aldrig mere driver-bøvl

I gode gamle dage kunne det til tider være overordentligt svært at finde drivere til hardware, specielt gammelt hardware.

Plug and Play-funktionaliteten i Windows gjorde det noget mere enkelt, men det var heller ikke perfekt ( vi husker stadig med gru driverne til ISDN-kortene i de sene 90,ere og tidlige 2000-tal).

De sidste år, mer eller mindre fra Windows XP Service Pack 2 har driver-relaterede problemer været minimale på de fleste opsætninger.

27 millioner drivere – Men at det være noget af en udfordring at holde alle driverne opdateret, det er det fortsat. Derfor er DriverIdentifier stadig nyttig – og hvem ved, måske skal du af en eller anden grund ind med gammel hardware?

DriverIdentifier støtter Windows XP, Vista og Windows 7 og har som sagt tidligere over 27 millioner hardware-drivere i databasen. Og støtten gælder for både 32 og 64-bits Windows-OS.

Programmet er gratis

Kan hentes her

Kilder: itavisen.no og Addictive Tips

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.